Brugerdiskussion:Petedane

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Petedane!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Martin Manscher 7. sep 2006 kl. 09:38 (CEST)


Ang. spørgsmål[rediger kildetekst]

Hej Petedane. Jeg har svaret på et af dine spørgsmål på Bruger diskussion:Lhademmor - Manscher kom mig i forkøbet med de to andre. Spørg endelig hvis der er noget du ikke forstår. --Lhademmor 13. sep 2006 kl. 11:25 (CEST)

Svar til Petedane vedr. Kilder[rediger kildetekst]

Hvis du gå på side http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Kilder

læs de første par linier:

Generelt om kilder til artikler på Wikipedia kan man sige at vi må kopiere alt materiale der er udgivet under GNU Free Documentation License, vi skal blot angive kilden.

For alt andet materiale gælder, at medmindre der står materialet kan bruges som man har lyst, så SKAL vi have en explicit tilladelse til at udgive materialet under GNU Free Documentation License, før vi må kopiere.


Da Wikipedia har fået explicit tilladelse af mig til at bruge dele af bogen, skal kilden oplyses, og det har jeg gjort (det har stået siden år 2005).

Arizonas County-hjemmesider er opretede af mig og derfor er der angivet kilde (og jeg er ikke færdig med at arbejde på dem endnu).

Di skriver "Jeg finder det meget provokerende at du ændre mine rettelser"!!?? Til det kan jeg sige at der er provokerende at du retter i den materiale som jeg læger ind uden grund. mvh --Bobby 6. dec 2006 kl. 11:31 (CET)

Birkende[rediger kildetekst]

Hej Petedane! Som stedkyndig må du være selvskreven til at kontrollere de tilføjelser, jeg har sat ind i artiklen om Birkende. Jeg er mig bevidst, at der mangler oplysninger om byens attraktioner og dens meget rige kulturliv, men det er andre givetvis bedre til at beskrive end jeg. Mvh.--Sten Porse (diskussion) 28. jul 2015, 13:40 (CEST)