Brugerdiskussion:PhoenixV/Arkiv 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
ArkivDette er en side med arkiverede diskussioner fra Brugerdiskussion:PhoenixV.
Ønsker du at genoptage en arkiveret diskussion, skal du flytte den tilbage til diskussionssiden.

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 11. dec 2005 kl. 20:59 (CET) ---

Tak for dit bidrag til en grundig artikel om Baseball.--So9q 6. feb 2006 kl. 03:06 (CET)

Baseball som AA[rediger kildetekst]

Efter lidt flytning og sletning skulle der nu være plads til en ny nominering. --Peter Andersen 11. okt 2006 kl. 19:34 (CEST)

The Simpsons[rediger kildetekst]

Hej, jeg kan se, at du er i gang med at oversætte The Simpsons fra den engelske artikel. Jeg vil bare meddele dig at jeg rent faktisk er hovedskribenten bag den engelske artikel, så hvis du har nogle spørgsmål om indholdet, så kan du henvende dig til mig. Jeg havde egentlig planer om at oversætte den selv, men ville lige vente til den var 100% færdig på engelsk. --Maitch 4. jan 2007 kl. 22:09 (CET)

Nå, fedt! :) Jeg synes, den så ud til at være i rimelig god stand, så jeg valgte bare at tage skeen i egen hånd. Jeg har ikke umiddelbart nogen spørgsmål (jeg har selv været diehard Simpsons-fan i mange år), men jeg skal nok skrive, hvis det er. Du må meget gerne hjælpe til med oversættelsen, og i øvrigt bliver der stensikkert brug for noget korrekturlæsning til sidst. --PhoenixV 4. jan 2007 kl. 22:17 (CET)

Den blev valgt til FA for et par dage siden, men alligevel er der nogle ting hist og pist. Det er mest nogle problemer med nogle engelske formuleringer, så det vil nok ikke blive et problem. --Maitch 4. jan 2007 kl. 22:26 (CET)

Ja, jeg gik også efter stjernen. Det virkede for De Vise Mænd, så hvorfor ikke også for mig? --PhoenixV 4. jan 2007 kl. 22:28 (CET)

Jeg har nu overskrevet den gamle The Simpsons-artikel med oversættelsen. Se også indlægget på diskussionssiden. --PhoenixV 5. jan 2007 kl. 21:48 (CET)

AA og LA[rediger kildetekst]

Hej PhoenixV/Arkiv 1

Da Lhademmor er kørt lidt wikitræt mener han (og jeg) at du må være den bedste til at igangsætte næste punkt på din liste fra Landsbybrønden --Broadbeer 25. jan 2007 kl. 15:00 (CET)

Jeg gør blot opmærksom på at Broadbeer ikke lyver :-P. Du er nok p.t. mere engageret end mig (selvom jeg naturligvis stadig støtter 100% op om forslagene). --Lhademmor 25. jan 2007 kl. 15:03 (CET)
O.k., det er en deal. I har også gjort et stort arbejde, så jeg skal nok prøve at træde til. Jeg har netop fortsat diskussionen om Anbefalede og Lovende artikler, og jeg sætter gang i de næste nødvendige diskussioner hurtigst muligt. --PhoenixV 25. jan 2007 kl. 15:11 (CET)


Oversættelse[rediger kildetekst]

Tak for din oversættelse af Hilbert problemer, Jeg har et ønske som du måske kunne hjælpe mig med, for jeg får det tilsyneladende ikke gjort, det er at få oversat Fermats sidste sætning fra engelsk, derudover kunne der sagtens skrives mere om Andrew Wiles, der kan hentes mere på den engelske side. (Skrev Villy Fink Isaksen (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Det kan godt være, jeg kigger på det, men jeg forbeholder mig retten til at skrive om, hvad end der falder mig ind, så jeg kan ikke lige garantere, at det bliver lige med det første. Du kan jo evt. oprette en arbejdsside (à la Bruger:Villy Fink Isaksen/Fermats sidste sætning) og så begynde selv. Så kunne jeg måske give en hjælpende hånd med nogle afsnit. --PhoenixV 1. feb 2007 kl. 11:55 (CET)
Undskyld min forglemmmelse, selvfælgelig skal du skrive om det der falder dig ind - min kommentar var bare et naivt håb om at inspirere dig. --Villy Fink Isaksen 1. feb 2007 kl. 12:44 (CET)
Det er skam helt i orden! :) Wikipedia er vel alt i alt et "naivt håb", og det kan da godt være, at jeg får tid/lyst til at skrive lidt om sætningen. --PhoenixV 1. feb 2007 kl. 12:47 (CET)
Jeg er nu gået i gang. --PhoenixV 3. feb 2007 kl. 13:04 (CET)

Administrator[rediger kildetekst]

Har du tænkt på at blive administrator? Jeg tror ikke du ville være helt skidt til det :-) --Morten LJ 15. feb 2007 kl. 22:17 (CET)

Tak! :) Jeg har overvejet det, men jeg er bange for, at min nuværende wikifeber så vil udvikle sig til en livstruende sygdom... Det er helt klart noget, jeg tænker på, men jeg vil lige se tiden an lidt endnu. --PhoenixV 16. feb 2007 kl. 15:09 (CET)
Skriv nu bare den anmodning. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 9. mar 2007 kl. 16:39 (CET)
Vi venter med spænding på at kunne stemme på dig :) --Broadbeer 9. mar 2007 kl. 16:49 (CET)
Gruppepres, hva'? Jeg vil helst ikke foregive at spille kostbar, men det bliver altså først efter mine næste eksaminer... Jeg overvejer altså! :) --PhoenixV 9. mar 2007 kl. 16:58 (CET)

Helt i orden du vil vente til efter eksamen. Udnævnes du til administrator er der ingen krav til dig om øget aktivitet på Wikipedia. Grunden til at vi ønsker du "tilmelder" dig er din indsats mod hærværk. Når du fjerner hærværk i dag skal vi andre ind og patruljere de ændringer som du fjerner ved hjælp af popup. Er du administrator kan du fjerne ændringerne på en sådan måde at de fjernede ændringer automatisk bliver markeret som patruljeret og kan skjules på "Seneste ændringer" listen. Kort sagt endnu en opfordring til at skrive en anmodning. :) --Broadbeer 16. mar 2007 kl. 06:29 (CET)

Du har nu fået administratorstatus, PhoenixV. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 13. apr 2007 kl. 20:52 (CEST)

Mange tak! Let the good times roll. :) --PhoenixV 13. apr 2007 kl. 21:29 (CEST)

Tøm ikke ved nonsens[rediger kildetekst]

Du skal ikke tømme artiklen, når du indsætter nonsens-skabelonen; det giver mere arbejde ved oprydningen, da vi kontrollerer hvad der oprindelig stod. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. feb 2007 kl. 00:26 (CET)

Det har jeg da vist heller ikke gjort? Det husker jeg da i hvert fald ikke. :) --PhoenixV 24. feb 2007 kl. 00:27 (CET)
Det har du, men nu sker det jo nok ikke igen. :-) - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. feb 2007 kl. 17:19 (CET)
O.k., det var da i hvert fald ikke meningen. Det må du undskylde. --PhoenixV 24. feb 2007 kl. 17:21 (CET)
Det er ikke verdens undergang, og jeg er glad for at nogen gider holde øje med vandalisme. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 24. feb 2007 kl. 17:22 (CET)

Engelskkundskaber i de skandinaviske lande[rediger kildetekst]

Hej, tjek Wikipedia:Landsbybrønden/Hvad_er_der_i_vejen_med_dansk_Wikipedia?#Hvad_er_der_i_vejen_med_dansk_Wikipedia.3F; jeg har skrevet svar til dig... Bab

Ophavsret[rediger kildetekst]

Hej PhoenixV, Du er i gang med at sakse lektørtekster om Dennis Jürgensens bøger, som Dansk Biblioteks Center har copyright på. Der er ikke spor i vejen med at hente kilder fra netsteder som tellerup.dk, men du er nødt til at bearbejde teksterne, så vi ikke pludselig står med et ophavsretproblem. Mvh.--Sten Porse 7. mar 2007 kl. 15:12 (CET)

Jeg beklager at have overset, at det var Bruger Nicolai.H og ikke dig, som lavede de famøse klipninger. Min uforbeholdne undskyldning!--Sten Porse 7. mar 2007 kl. 15:19 (CET)

Det gør skam ikke noget. Men det kunne jeg nu aldrig finde på. --PhoenixV 7. mar 2007 kl. 19:27 (CET)

Kilde mangler[rediger kildetekst]

Du har sat "kilde mangler" på Anglificering, hvor jeg i sidste linie skriver, at der i senere år har været en stigende tendens til anglificering i det danske sprog. Come one, det behøver man da ikke kilde for at bevise! Mener du virkelig helt alvorligt det?--Brandsen 17. mar 2007 kl. 02:46 (CET)

Ja, det gør jeg sådan set. Det er jo et subjektivt udsagn, og man har vel brug for kilder til at bevise alt, selvom vi selvfølgelig sætter en grænse. Som den står nu, har sætningen absolut ingen informativ værdi. Hvem har brug for at vide, at der er en "stigende tendens"? For overhovedet at kunne bruge udsagnet til noget, må man have tal eller ekspertudtalelser på, hvilket omfang der er tale om. --PhoenixV 17. mar 2007 kl. 11:01 (CET)
Vi lever i et land, hvor den dansksprogede nyhedskanal hedder TV 2 NEWS, hvor vi læser Euroman og Eurowoman, hvor radioprogrammerne podcastes, hvor vi opsøger stress-coaches, hvor take away-restauranterne har kronede dage og hvor handelshøjskolerne hedder business schools. Og det hele er i øvrigt bare nice. Så at sige at anglificeringen er stigende, er ikke spor subjektivt - det er da umiddelbart synligt for enhver. Og det er da bestemt også informativt at nævne, ligeså vel som det ville være informativt at nævne at indflydelsen fra tysk og fransk er blevet mindre de senere år. Men jeg indsætter lidt kilder - så er jeg spændt på at se, om du 'køber' den.--Brandsen 19. mar 2007 kl. 01:01 (CET)
Misforstå mig ikke: Jeg er ikke uenig i, at der er en stigende tendens til angloficering. Men når alt kommer til alt, er det et subjektivt udsagn, der som sagt ikke indeholder nogen information, eftersom det er almindelig viden (som du selv nævner). Hvis man skal have noget ud af oplysningen, skal fænomenet kvantificeres. Det svarer til inden for diskussionen om global opvarmning at skrive, at verden er blevet varmere i løbet af de seneste år – hvilket er lige så vag og unyttig en påstand. --PhoenixV 19. mar 2007 kl. 12:37 (CET)

LA[rediger kildetekst]

Hej PhoenixV, er LA klar til at blive taget i brug? Eller bør vi vente lidt? --Lhademmor 20. mar 2007 kl. 08:33 (CET)

Jeg synes, vi bør tage det i brug med det samme. Jeg havde selv tænkt mig at lave et par nomineringer i dag. Der mangler stadig at blive gjort rede for tretrinsraketten på AA-siderne, men jeg tænkte, at man lige så godt kan vente med det, til efter afstemningsproceduren er fastlagt (hvis den da bliver det, givet den nuværende fundamentale uenighed). Ikke desto mindre gælder det vel bare om at få gang i LA-projektet og have nogle emner at arbejde med. Når det lige er kommet i gang vil jeg også henvise til det på Wikipedia:Projekter. --PhoenixV 20. mar 2007 kl. 10:16 (CET)