Brugerdiskussion:Reben

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Reben!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen |EPO| 28. jan 2007 kl. 15:01 (CET)


Copyvio[redigér wikikode]

Som det fremgår af teksten under redigeringsboksen må du ikke lægge ophavsretsbeskyttet materiale på Wikipedia. --Pred (diskussion) 28. jan 2007 kl. 20:47 (CET)

Du har igen i dag gjort det samme ved artiklen Erik Nietzsche – de unge år. Det vil i den sidste ende føre til en blokering, hvis det fortsætter. --Heelgrasper 31. jan 2007 kl. 20:04 (CET)
Der er et svar på dit spørgsmål på Diskussion:Erik Nietzsche – de unge år. --Heelgrasper 1. feb 2007 kl. 16:23 (CET)

Billede:Charlotte Munck og Henrik Jørgensen.jpg[redigér wikikode]

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen.

Du bedes ligeledes angive en kilde for billedet, der kan be- eller afkræfte, om billedet er udgivet under en fri licens. --Broadbeer 28. jan 2007 kl. 23:35 (CET)

Erik Nietzsche-De unge år[redigér wikikode]

Du tømte artiklen Erik Nietzsche-De unge år for indhold. Jeg har nu gendannet artiklen og markeret den til sletning, så den kan blive slettet i stedet for at være tomt. Den fremgangsmåde bør du også følge i fremtiden. --Heelgrasper 31. jan 2007 kl. 20:00 (CET)