Spring til indhold

Brugerdiskussion:Solidarity

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej Jakob :-) Du får lige standardvelkomsten først:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Dejligt at der findes Wikipedianere i alle aldre :-) Sig til hvis jeg kan hjælpe med noget her i starten. Med venlig hilsen Malene Thyssen 29. dec 2005 kl. 12:51 (CET)

Hej Malene. Tak for din støtte til mig. Det er dejligt at nogle værdsætter mine ting her på Wikipedia selvom jeg kun er en 12-årig dreng.

Hej Jakob![rediger kildetekst]

Hej, Jakob! Og velkommen til. For et 12-årigt barn virker du meget klog og velorienteret. Og så er det altid rart at have en der deler sine meninger med en. Håber at se mere til dig. Hvis du synes det er interessant, kunne du måske hjælpe mig med at skrive om Nederlandenes historie. Jeg forsøger mest at oversætte artiklen fra den engelske og nederlandske version og tilføjer noget dansk-relevant paratviden... Fedor 6. jan 2006 kl. 20:38 (CET)

Og så har for øvrigt jeg set at du har mødt det danske wikipedias 'landbytosse': Haabet. Ham skal du ikke høre for meget efter. Fedor 9. jan 2006 kl. 14:14 (CET)

Og for øvrigt, Jakob, hvordan havde du egentlig fundet webstedet http://www.nederlandsk.nu/ ? Jeg synes ikke det dukker op i Google, kun http://www.nederlandsk.net/... Fedor 11. jan 2006 kl. 12:57 (CET)

Forhåndsvisning[rediger kildetekst]

Brug forhåndsvisning, tak! - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. apr 2006 kl. 10:44 (CEST)

Ja, jeg nok være bedre til at huske det for eftertiden. --JGE 15. apr 2006 kl. 08:10 (CEST)

Diskussion:Euro[rediger kildetekst]

Hej, Jakob! Gerne din input på Diskussion:Euro... Fedor 27. maj 2006 kl. 17:06 (CEST)

Du har lagt dette billede op med angivelse af Anders Kronborg som rettighedshaver, men med dig selv som fotograf. Med licensen PD-self erklærer du, at du er fotograf og frasiger dig ophavsretten.

Eftersom du ikke selv ejer rettighederne til billedet har du ikke lov til selv at udgive billedet til fri brug. --|EPO| 27. aug 2007, 09:07 (CEST)

Hej EPO. Ja, jeg kan godt se, at vi her har et problem. Men det var svært at finde den rigtige kategori til billedet. Jeg har fået Anders' accept til at måtte uploade og frigive billedet til Wikipedia, og jeg har ikke taget billedet selv.
Hvad skal jeg vælge og gøre?
--/Solidarity/ 30. aug 2007, 20:26 (CEST)

Isabelle de Charrière[rediger kildetekst]

Hé Jakob,

Could you translate and make a danish article abour Isabelle de Charrière? Already known in English, German, French, Spanish, Italian, Dutch, Swedish etc.

Isabelle de Charrière, fransk-talende hollandsk-schweiziske forfatter. Venligst ønsket at skrive en navneartikle fordi der eksisterer to danske oversættelser ‘Den højadelige ; Mistriss Henley/ ‘ af hendes franske fortællinger af Karen Pontoppidan.https://www.worldcat.org/search?q=charri%C3%A8re%2C+isabelle&dblist=638&fq=ln%3Adan&qt=facet_ln%3A Boss-well63 (diskussion) 6. dec 2017, 18:11 (CET)