Brugerdiskussion:Sorenhk/Personangreb

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil meget gerne have mig frabedt at blive beskyldt for personangreb. Hvis du læser mine indlæg på Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Søren1997, vil du se, at jeg kommer med nogle betragtninger om din adfærd og nogle vurderinger i forlængelse heraf. Alt sammen baseret på dine egne redigeringer og indlæg. Ingen andre har set personangreb i det, og jeg har heller ikke hørt noget i den anledning. Du har da heller ikke selv deltaget i diskussionen eller på nogen måde gjort klart, hvilke sætninger der eventuelt skulle være personangreb.

Nærværende underside er til gengæld helt klart på kant med Wikipedia:Normer for brugersider. Brugersider er normalt personlige, men de må ikke bruges til at angribe andre brugere eller komme med beskyldninger mod dem. Du har naturligvis ret til at være uenig med mig, Patchfinder m.fl., men det berettiger på ingen måde til at komme med den slags beskyldninger. --Dannebrog Spy (diskussion) 5. feb 2014, 23:46 (CET)

Enig med Dannebro Spy, jeg vil også gerne have mig frabedt beskyldninger om personangreb og brud på Wikipedia:Fem søjler. Hvis en ikke har overholdt de fem søjler, så er det netop Søren1997, måske forårsaget af {{Tætpå}} (søjle nr. 2) og utilstrækkeligt kendskab til brug af kilder (søjle nr. 1), men det er ikke noget undskyldning. I stedet må man acceptere at blive rettet (søjle nr. 3), hvilket Søren1997 sommetider har meget svært ved. --Patchfinder (diskussion) 6. feb 2014, 00:01 (CET)