Brugerdiskussion:Steenth/Arkiv 30

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Wikipedia:Wikidata[rediger kildetekst]

Hej Steenth

Jeg har netop erstattet den hidtidige bløde omdirigering på Wikipedia:Wikidata med en egentlig side om Wikidata. Der er afsnit om henvisninger til andre sprog, om egenskaber og udsagn og om oprettelse af nye emner. Der kan selvfølgelig være behov for rettelser og tilføjelser, men det kan du som den lokale ekspert på Wikidata nok bedre bedømme. --Dannebrog Spy (diskussion) 27. sep 2015, 21:48 (CEST)

Roder lidt rundt.[rediger kildetekst]

Hej Steen.

Fik vist rodet lidt rundt i diverse flytninger af Buderup/Støvring Sogn. Ville have bevaret Buderup Sogn som Sogn3 med ændringsdato 1/1 2015, det lykkedes ikke, gider du??--Kort til kirken (diskussion) 27. sep 2015, 21:37 (CEST)

Jeg fik rettet Støvring Sogn i går - du oprettet en ny artikel, i stedet for at gøre den gamle til flertydig. I Støvring Sogn (Rebild Kommune) - jeg skal have tjekket op på {{Sogn3}}. Det er min plan at lægge den sammen med {{Sogn}} og {{Sogn2}}. Jeg synes det er bedst i det tilfælge, hvor det er en navneændring, at kun have en artikel, så Buderup Sogn omstillinger til Støvring Sogn (Rebild Kommune) - det er samme enhed. --Steen Th (diskussion) 28. sep 2015, 16:28 (CEST)


Filminfoboks[rediger kildetekst]

Efterfølger-parameteret ser ikke ud til at virke som det skal, se f.eks. Men in Black II. TherasTaneel (diskussion) 28. sep 2015, 18:04 (CEST)

Hej. Efterfølger-parameteret får problemer, når label mangler på efterfølger på wikidata. Når jeg opdager det, sætter jeg label på det emne og så skulle efter noget tid blive i orden igen.
Ellers er jeg igang med at importere DFI'id på vores egne artikler på udenlandske artikler, som matcher. Det er de artikler, jeg sætter infoboks på, når de mangler. Jeg regnet med at være færdig i denne runde med import i aften.
Næste trin at få DFI's id på titler, som vi mangler, hvor jeg starter med enwiki. Det vil ske i løbet af ugen. --Steen Th (diskussion) 28. sep 2015, 18:21 (CEST)
Hejsa, aha - vidste ikke at det også var vigtigt med labelen for at det virkede. Ellers... yay :) TherasTaneel (diskussion) 28. sep 2015, 18:27 (CEST)

Wikidata weekly summary #177[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #178[rediger kildetekst]


Vedrørende FD[rediger kildetekst]

Jeg kan se, du har sat FD på Sacco og Vanzetti, men det er jo en artikel om to personer, der er født forskellige år, så det kan man vel ikke? Det virker i hvert fald underligt. Du har også rubriceret Oluf Skotkonung under S, og jeg kan se, at der er flere svenske konger - som fx Magnus Ladelås, der er sat under tilnavnet. Men til- og efternavne bør ikke gælde for sorteringen af monarker, der jo er kendt under deres fornavne, i hvert fald kun, hvis de har et egl. efternavn som Vasa og ikke et patronym som Karlsson. Tilnavne kan jeg slet ikke se giver mening at rubricere efter, så kommer Karl den Store under S, Harald Blåtand under B. osv. Det virker helt skævt.--Batmacumba (diskussion) 5. okt 2015, 17:55 (CEST)

Jeg har tjekket, det virker som om jeg har ret, og der bare er gået kludder i systemet. Konger skal under regentnavn ikke tilnavn eller patronym. Adelige rigsforstandere under efternavn. Her er der et problem med dem, der tilhørte en slægt, som fx Oxenstierne, men brugte patronym i samtiden. De er pt. under patronym, men det ville nok være bedre med slægtsnavnet.--Batmacumba (diskussion) 5. okt 2015, 18:03 (CEST)
Det er svært at holde styr på patronym navne. Men normalt er slægtsnavn til sidst.. Monarker mv. sætter jeg på en liste, så der ikke sættes en sorteringsnøgle, andet hvis der noget med tegnsæt. Men tit kan jeg ikke se om det er gamle monarker, da det kræver en manuel tjek, som jeg ikke får gjort. Hvis det er en kategori for en slægt, sorteres efter fornavn hvis efternavn er del af slægtsnavnet.
Sacco og Vanzetti kan ordens med at oprettet omstillinger, hvor skabelon FD og relevante kategorier sættes. Se fx Ida og Bent From, hvor Ida From og Bent From hver har en selvstædig omstilling. Det samme bør ske med Sacco og Vanzetti --Steen Th (diskussion) 5. okt 2015, 18:24 (CEST)

Wikidata weekly summary #179[rediger kildetekst]

Wikidata weekly summary #180[rediger kildetekst]