Brugerdiskussion:Sv. erik larsen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Sv. erik larsen!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Sir48 (Thyge) 11. feb 2008, 22:37 (CET)


Kilder[rediger kildetekst]

Hej Sv. erik larsen. Når du kommer kilder på dine oplysning skal du påføre dem inden i tegnene <ref>kilde</ref>, og hvis ikke det er der i forvejen lave en overskrift med kilder, referencer eller lignende helt i bunden og skrive {{reflist}}. Håber det hjælper dig fremover. --CarinaT 22. feb 2008, 09:45 (CET)

Tips[rediger kildetekst]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at wikificere dem. Det vil sige at du sætter relevante opslag i [[ og ]]. Sådan kan læseren også hurtigt slå op i andre relevante artikler.
Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

Lige et par tips til dig. --Froztbyte 24. feb 2008, 21:05 (CET)

beklager min høje alder kan ikke fuldt ud bruge tegn mm. segl(skrev Sv. erik larsen (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)

Jeg synes det er ret ærgerligt, at du bare melder dig ud og sider du ikke kan bruge tegnene. Det er en proces, som man forholdsvis hurtigt lærer og det giver wikipedia et godt og ensartet layout. Der er andre med høj alder, der har sat sig ind i tingene om end det for nogle muligvis er kommet gradvist. Det gælder om at turde prøve sig frem vha. bl.a. forhåndsvisning.
Fx når du kommer med et indlæg på diskussionssider, skal du bruge fire tilder, som ser således ud: ~~~~. Disse og tegnene "[" og "]", som bruges til at lave wikilinks, laves ved at trykke på knappen Alt Grtastaturet.
I stedet for blot at melde dig ud af wikificeringsprocessen er du velkommen til at komme med alle de spørgsmål der skulle være omkring, hvordan det skal gøres. Ellers findes der en udemærket guide, som man kan gennemgå og lære de grundliggende funktioner.
Mvh Sabbe 25. feb 2008, 14:04 (CET)

Dobbeltkonto[rediger kildetekst]

Hej Sv. erik larsen

Dit brugernavn og redigering i bl.a. Frederik 6. tyder på at du og Bruger:Svend erik georg larsen er samme person. Er dette tilfældet og kan jeg i så fald blokere sidstnævnte konto? --Broadbeer, Thomas 28. feb 2008, 15:32 (CET)

Jeg har blokeret ovennævnte konto som en sokkedukke. --Broadbeer, Thomas 29. feb 2008, 13:23 (CET)
Puppeter template.svgBlokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som Svend erik georg larsen (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.
{{{3}}}
Stop x nuvola.svg