Brugerdiskussion:Timur~dawiki

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Timur~dawiki!

  Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

  Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

  Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

  Endnu en gang - velkommen til!

  Med venlig hilsen Danielle 11. apr 2007 kl. 14:15 (CEST)


  Kickflip[rediger kildetekst]

  Hej Timur, kan du ikke lige uddybe hvad du mener med bagfod og indexfod i artiklen om kickflip? Jeg har aldrig hørt de betegnelser før, og jeg har trods alt haft ret meget anatomi :-) Mvh Danielle 11. apr 2007 kl. 14:15 (CEST)

  Tip[rediger kildetekst]

  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du opretter nye artikler, så husk at kategorisere dem. Du skal altså finde eller oprette en eller flere kategorier, som de pågældende artikler passer ind under.

  --PhoenixV 11. apr 2007 kl. 14:52 (CEST)

  Er du ikke venlig at huske mit tip? --PhoenixV 19. maj 2007 kl. 10:23 (CEST)
  Du må altså meget gerne huske kategorisering. Ellers betyder det bare, at en anden skal komme og ryde op bagefter! :) --PhoenixV 27. maj 2007 kl. 13:22 (CEST)

  Covers[rediger kildetekst]

  Covers fra CD-albums og tilsvarende er beskyttede af ophavsret. Du har derfor ingen rettigheder over dem, når du kopierer dem, scanner dem eller affotograferer dem. Rettighederne tilhører i fællesskab kunstneren og pladeselskabet, som du skal have skriftlig tilladelse fra for at lægge det op på Wikipedia. --|EPO| 7. maj 2007 kl. 16:45 (CEST)

  Billede:Nørre Broby Kirke.jpg[rediger kildetekst]

  Dette billede ser ud til at være identisk med billedet fra Sydfynske kirker. I den forbindelse skal jeg gøre opmærksom på dels Wikipedias politik, dansk lov, samt international lov omkring ophavsret, der er sammenfattet i dels den tekst på oplægningssiden, samt teksten under redigeringsvinduet:

  LÆG ALDRIG MATERIALE HER SOM ER BESKYTTET AF ANDRES OPHAVSRET UDEN DERES TILLADELSE!

  Dette skal tages særdeles alvorligt! --|EPO| 21. maj 2007 kl. 16:07 (CEST)

  Flere tip[rediger kildetekst]

  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
  Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
  Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring.

  -- JGC 4. jun 2007, 12:32 (CEST)

  Din konto vil blive omdøbt[rediger kildetekst]

  17. mar 2015, 23:57 (CET)

  Renamed[rediger kildetekst]

  19. apr 2015, 05:41 (CEST)