Brugerdiskussion:Troels Ziba

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Hjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, Troels Ziba!
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst; den vil hjælpe dig med at komme i gang.

Du kan starte med at læse vores fulde velkomst, og læse punkterne nedenfor.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, besøg da gerne hjælpe- og chatkanalen, hvor du kan få et svar meget hurtigt.

Sidst, men ikke mindst, er du velkommen til at læse vores politikker og normer, for at sikre dig at du ikke bryder dem ved et uheld.

Med venlig hilsen Pugilist 28. mar 2011, 22:08 (CEST)

Bidrag på dansk Wikipedia skal være på dansk. Contributions on the Danish Wikipedia should be in Danish. Pugilist 28. mar 2011, 22:08 (CEST)

Hej Troels Ziba. Du har skrevet i denne artikel: "Det er mig, Troels Klinke Wæver, som har skrevet og rettet teksten om Ole Fogh Kirkeby. Jeg har et grundigt indblik i Oles forfatterskab og er uddannet af ham i protreptik. Jeg har selvfølgelig fået checket og godkendt alle relevante oplysninger. Håber dette er tilstrækkelig grund til at "Tæt på" boksen kan fjernes".

Jeg mener fortsat artikel fremstår som værende skrevet af en person der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering. Og når du selv skriver at du er uddannet af ham, så bekræfter dette at I har en personlig relation det kan påvirke formuleringen af artiklen. --Kjeldjoh (diskussion) 19. nov 2019, 13:30 (CET)