Brugerdiskussion:Volker Bunzendahl

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Gtk-dialog-info.svg   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Volker Bunzendahl!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen Wiki-edit-signatur.PNG eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen |EPO| 28. dec 2006 kl. 17:23 (CET)


Lev Semenovich Vygotsky[rediger kildetekst]

Jeg kan se på artiklens historik, at du har redigeret en hel del i denne artikel, så jeg synes det ville være på sin plads, at jeg orienterer dig om, at jeg har skåret særdeles kraftigt i artiklen. I den forbindelse tag et kig på Diskussion:Lev Semenovich Vygotsky. --|EPO| 23. jan 2007 kl. 21:47 (CET)

Ser lige, at du har gendannet til din egen version uden at angive en begrundelse i hverken beskrivelsesfeltet eller på diskussionssiden.
Når det gælder så store redigeringer, så skal man diskutere sig frem på diskussionssiden for at blive enige om artiklen - netop for at undgå, at folk bare bliver ved med at gendanne i én uendelighed. --|EPO| 23. jan 2007 kl. 21:53 (CET)
Jeg har netop gendannet artiklen af ovenstående årsag. Hvis du er uenig med mig, så vær venlig at give dine synspunkter til kende på diskussionssiden inden du gendanner. Hellere en konstruktiv debat end en redigeringskrig. --|EPO| 23. jan 2007 kl. 21:56 (CET)

så længe du bare sletter mit bidrag, gider jeg ikke diskutere med dig..Volker Bunzendahl 23. jan 2007 kl. 22:39 (CET)

Et alternativ[rediger kildetekst]

Til Volker Bunzendahl: Kunne du ikke undgå de voldsomt store tekstmasser indtil du har lidt mere øvelse i at sætte det op - det løber jo ingen steder. Et alternativ kunne være at oversætte fra den norske og/eller svenske artikel og få ro om artiklen på den måde. Derefter kan du udbygge, men husk at begrunde dine trin så det man kan følge din hensigt eller ide med det du gør. -- Mvh PHansen 23. jan 2007 kl. 22:07 (CET)

Sletning af diskussionsindlæg[rediger kildetekst]

Volker, lad være med at slette diskussionsindlæg; det er ikke tilladt. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. jan 2007 kl. 22:16 (CET)

oh hvad er I kedelige..

Det er mig der blev udsættet for "punk"...

Men I er mange .... (skrev Volker Bunzendahl (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)¨Volker Bunzendahl

Du burde måske læse lidt om uheldig optræden på diskussionssider, standarder på diskussionssider og Wikipedias retningslinjer. --|EPO| 23. jan 2007 kl. 22:37 (CET)
Vi er altså ikke ude på at genere dig, Volker, men vi er nødt til at sikre os at bidrag til Wikipedia er i overensstemmelse med ophavsretlovgivningen. Da det ikke fremgik af dine bidrag, at du selv havde forfattet dem, var det svært at handle anerledes når der dagligt er adskillige tilsvarende tilfælde (hvor ophavsretten rent faktisk er overtrådt). Inten af dit bidrag er gået tabt; det ligger i historikken og kan gendannes. Det er glædeligt at du har lyst til at bidrage til Wikipedia med din viden. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 23. jan 2007 kl. 22:43 (CET)

Jo, men lige nu føler jeg bare uendelig træt, - da netop mit bidrag var tænkt som et bidrag til at arbejde videre ud fra. Og hvis ikke det er kutyme at linke til artiklen, kunne man jo bare slette dem...

Men lige nu vil føler jeg mig bare ikke motviveret, - så længe min side ikke kan beskyttes for ham EPO...

Men hvis du vil genskabe siden, give mig gerne besked.

I øvrigt forsvinder dele af min tekst, hele tiden, her i diskussionen, det må være ham EPO fyren...

Men altså, gider ikke lege mere, - må holde fødselsdag i morgen (49)..Volker Bunzendahl 23. jan 2007 kl. 22:51 (CET)

Det ser nu, ud fra diskussionssidens historik, ikke ud til, at nogen har fjernet noget. Lad i øvrigt mig være den næste til at påpege, at ingen er ude efter dig, men at der på den danske Wikipedia er nødt til at blive taget forholdsregler. Brud på ophavsretslovgivningen er en alvorlig sag, og når det ikke fremgår, er det jo umuligt at vide, hvor tekster stammer fra. --Pred (diskussion) 24. jan 2007 kl. 13:51 (CET)

Tilladelse[rediger kildetekst]

Der er på oplægningssiden beskrevet, hvilke krav, der stilles til billeder. Tilladelse til at "vise" logoet er ikke tilstrækkeligt. Indtil der foreligger en tilladelse til at udgive logoet under en fri licens - igen jf. oplægningssiden - er logoet ikke velkommet på dansk Wikipedia. --|EPO| 14. mar 2008, 18:29 (CET)