Brugerdiskussion:Zerlina

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dette er Zerlinas diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Zerlina.

Spørgeskema[rediger kildetekst]

Hej Zerlina. Du er blevet tilfældigt udvalgt til at være med i vores spørgeskemaunderøsgelse. Spørgeskemaet er blevet lavet for at finde ud af, hvordan vi kan gøre Wikipedia mere populær. Du behøver ikke at svare på de nedenstående spørgsmål, og du kan også besvare enkelte spørsmål. Du besvarer ved at trykke på "Redigér" øverst i vinduet, og skrive svaret efter "Svar:"

Spørgsmål[rediger kildetekst]

  1. Hvorfor redigerer du Wikipedia?
    Svar:
  2. Hvad regner du Wikipedia for at være?
    Svar:
  3. Hvem har fortalt dig og Wikipedia/Hvor hørte du om Wikipedia?
    Svar:
  4. Mener du at du er blevet modtaget varmt?
    Svar:
  5. Har brugerne været søde mod dig? Hvis nej: Hvad følte du dig såret over?
    Svar:
  6. Er du blevet retfærdigt behandlet?
    Svar:
  7. Har du været sød mod andre brugere?
    Svar:
  8. Hvor gammel er du?
    Svar:
  9. Er det svært at komme i gang?
    Svar:
  10. Vil du blive ved med at redigere på Wikipedia?
    Svar:
  11. Hvad kunne vi gøre, så du blev mere tilfreds?
    Svar:
  12. Hvis du skulle bedømme Wikipedia med stjerner, hvor mange stjerner ville du så give? (max. 5 stjerner)
    Svar:
  13. Har du andre bemærkninger? Hvis ja: Skriv dem ned herunder.
    Svar:

--Masz () 31. aug 2009, 20:06 (CEST)

Har du mulighed for at finde ud af hvordan det er og tilpasse artikel og omdirigeringer derefter? -- Mvh PHansen 8. sep 2009, 18:26 (CEST)

Jeg ser på sagen. --Zerlina 9. sep 2009, 14:50 (CEST)

Velkomster til nye brugere[rediger kildetekst]

Hejsa. Normalt bør man lige vente til man ser en brugers første redigering, inden man giver dem en velkomstsskabelon.

Desværre er det ikke alle, der skal have en Velkommen, nogen skal desværre have en Test eller ligefrem en Test2 og af hensyn til den videre vejledning af disse brugere er det praktiskt at man kan se, ud af skabelonerne, hvordan de, groft sagt, har opført sig. Mvh. Knud Winckelmann 28. okt 2009, 23:10 (CET)

Det virker ikke imødekommende at give en Test2 som det allerførste. - Zerlina 28. okt 2009, 23:15 (CET)

Det kommer sandeligt også an på brugerens første par redigeringer. Det kræver som regel et par sidesletninger og diverse ukvemsord, inden jeg tyer til en test2 som noget af det første, men på det tidspunkt mener jeg at brugeren allerede har besluttet sig for ikke at bidrage konstruktivt. - Knud Winckelmann

Eftersom populariteten for da-wiki er lav ifølge debatten på Landsbybrønden, så kan det være gavnligt at være imødekommende over for eventuelle nye brugere. Og dette gælder også for de brugere, der senere skulle foretage sidesletninger eller anvende skældsord. - Zerlina 28. okt 2009, 23:57 (CET)
Blokeret som marionet
Du er blevet blokeret på ubestemt tid, da det formodes at du er den samme som Konnex (disk.bidrag) . Der henvises til bidrag for bevis. Når du er blokeret eller bandlyst, må du ikke redigere Wikipedia. Alle dine redigeringer er blevet eller vil blive rettet tilbage.
--Palnatoke 5. nov 2009, 18:32 (CET)

Uberettiget blokering[rediger kildetekst]

Jeg kan se at min adgang til at redigere i da-wiki er blevet blokeret af Palnatoke. Jeg forstår ikke helt begrundelsen, da jeg på ingen måde har handlet i ond tro eller udøvet hærværk. Og tilmed har Kåre Thor Olsen (Kaare), der både er administrator, bureaukrat og checkbruger, skrevet følgende i afsnittet om Emil Christiansen på siden Wikipedia:Anmodning om ændring af brugernavn:

Citat At have flere brugerkonti får ingen konsekvenser, så længe de ikke er oprettet i ond tro (…). Citat

Eftersom jeg aldrig har og heller aldrig vil handle i ond tro, er blokeringen af min bruger derfor uberettiget og bør af samme grund trækkes tilbage. Mvh. - Zerlina 5. nov 2009, 20:43 (CET)

Med andre ord er du den samme som Bruger:Konnex, der er blokeret. --Palnatoke 6. nov 2009, 07:13 (CET)

Din blokering af min bruger er virkelig befordrende for mit ellers fornuftige arbejde på da-wiki. Og i øvrigt virker du som en særdeles kyndig og kompetent administrator, når du glemmer at sætte din signatur på marionet-skabelonen og når du modarbejder brugere, der ikke arbejder i ond tro eller udøver hærværk. Mvh. - Zerlina 6. nov 2009, 21:35 (CET)

Marionet-skabelonen er ikke en del af nogen diskussion, så underskriften er ikke nødvendig. Og nej, det får såmænd ingen konsekvenser at du har flere konti - altså bortset fra at det er lidt besværligere at blokere dig. --Palnatoke 6. nov 2009, 22:47 (CET)

Når min bruger er blevet blokeret som marionet, så har det jo netop fået konsekvenser. Og dette er i modstrid med Kaares udsagn. Derfor er min blokering uberettiget. - Mvh. Zerlina 20. feb 2010, 02:41 (CET)

Zerlina-Konnex, selvfølgelig får det konsekvenser. Som blokeret bruger må man ikke redigere, heller ikke fra en anden brugerkonto. Desuden, når man nu er blevet opmærksom på problematikken ved at have flere brugerkonti, er det ikke særlig "heldigt" at fortsætte med at anvende flere brugerkonti, da man så handler i ond tro. Man handler også i ond tro, når man citerer andre, men undlader den del af udsagnet, der ikke støtter ens argumentation. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. feb 2010, 04:11 (CET)

Brugerside[rediger kildetekst]

Jeg vil gerne have slettet min brugerside, da jeg ikke længere ønsker at være bidragsyder på dansk Wikipedia. - Mvh. Zerlina 6. apr 2010, 03:24 (CEST)

Desuden vil jeg også gerne have slettet denne brugerside. - Mvh. Zerlina 6. apr 2010, 04:18 (CEST)