COBE

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Stop hand nuvola.svg Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at den virker reklamerende snarere end havende encyklopædisk indhold.
Se evt. nærmere begrundelse på diskussionssiden eller i artikelhistorikken.
Stop hand nuvola.svg Denne side er foreslået omskrevet
– da en skribent har vurderet at indholdet ser ud til at være skrevet af en person, der må formodes ikke at kunne holde et neutralt synspunkt i sin vurdering af artiklens indhold og/eller relevans. Læs mere om hvilke typer af artikler, du normalt skal afholde dig fra at skrive hér: Typer af selvbiografier.

COBE er et arkitektfirma dannet i København i 2006 af arkitekt Dan Stubbergaard. COBE ledes og ejes af Dan Stubbergaard og beskæftiger i dag ca. 100 dedikerede arkitekter, bygningskonstruktører, landskabsarkitekter og byplanlæggere. COBE leverer rådgivning inden for både arkitektur, landskabsarkitektur og byplanlægning.

I dette faglige fællesskab udvikler COBE specifikke, nyskabende løsninger til hver enkelt opgave.

COBE’s tilgang er altid at være visionær i ambitionen og ansvarsfuld og sympatisk i resultatet. COBE ønsker at skabe et arkitektonisk omdrejningspunkt omkring det sociale rum i vores byer og bygninger. Tegnestuens projekter tager derfor udgangspunkt i hvert steds særlige potentiale og insisterer gennem projekterne på at skabe merværdi for de mennesker og det nærmiljø, som skal overtage og præge vores bygninger og byer i fremtiden. At bygge social og bæredygtig infrastruktur for menneskers liv. Denne tilgang har vist sig tydeligt i en række af tegnestuens markante projekter, som eksempelvis det prisvindende bibliotek og kulturhus i København Nordvest, transformationen af Nørreport Station - Københavns travleste station, samt udviklingen af Nordhavnen; Skandinaviens største, mest ambitiøse byudviklingsprojekt.

COBE modtog i 2016 Eckersberg Medaljen, i 2015 Dreyers Fonds Hæderspris og i 2012 Nykredit’s Arkitekturpris - den største arkitekturpris i Skandinavien. Andre priser inkluderer Nykredit’s Motivationspris i 2007 og i 2006 den prestigefyldte hovedpris Den Gyldne Løve ved den 10. internationale arkitekturbiennale i Venedig.

Udvalgte projekter[redigér | redigér wikikode]

Bygninger[redigér | redigér wikikode]

Byplanlægning[redigér | redigér wikikode]

Public spaces[redigér | redigér wikikode]

Awards[redigér | redigér wikikode]

Links[redigér | redigér wikikode]

Question book-4.svg Der er få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande som fremføres i artiklen.
Dansk Stub
Denne artikel om et dansk firma eller en virksomhed er kun påbegyndt. Du kan hjælpe Wikipedia ved at tilføje mere.