Debatforum

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Debatforum er et sted hvor man udveksler synspunkter om et givent emne således, at man kan nå frem til en politik.

Læserbreve[redigér | redigér wikikode]

Oprindelig var tingsteder, og senere torve og pladser, et oplagt sted at lufte sine meninger. Efterhånden som aviser og tidsskrifter blev udbredt, så skete meningsudvekslingen i læserbreve, debatindlæg og kronikker.

Internetforum[redigér | redigér wikikode]

Der findes også efterhånden en del fora på internettet. Det er steder, hvor man kan udveksle viden, diskutere eller bare snakke sammen. Et eksempel på forumsoftware er open source-forummet phpBB.

Rejseforum[redigér | redigér wikikode]

Et rejseforum er en type internetforum, der fungerer som en blanding af rejsebøger, fotoalbum og socialt fællesskab på internettet. Man lægger sine ferieoplevelser online – så alle kan nyde og lære af dem. Ofte henvender et rejseforum sig til et specielt publikum. Der findes rejsefora i mange forskellige udgaver, og antallet er hastigt stigende.[kilde mangler] Mange rejseselskaber gør i dag brug af rejseforum for at få brugere til besøge deres websider, men der findes også andre udbydere, som primært fokuserer på mediet rejseforum.

Se også[redigér | redigér wikikode]

Sprog og litteraturStub
Denne artikel om sprog eller litteratur er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.