Diskussion:Radio24syv

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Oprydning og lidt sammenskrivning[rediger kildetekst]

Jeg har tilladt mig at rydde op i alle de eksterne links, samt har skrevet de to små programstubbe, ind i denne. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 24. maj 2015, 21:59 (CEST)[svar]

Programmer, nye og gamle[rediger kildetekst]

Afsnittet "Programmer (alfabetisk)" kunne godt trænge til en opdatering. F.eks. bliver der ikke lavet nye udgaver af hverken Wiki-værkstedet, Forfra med Jeppesen, Interne affærer, eller Skriftestolen.

De kunne måske flyttes til et historisk afsnit da alt er tilgængeligt som podcast.

--The Astronomer (diskussion) 4. jan 2019, 23:35 (CET)

Afsnit om programmer[rediger kildetekst]

Har Radio24syv § Programmer (alfabetisk) virkelig relevans? Man kan jo bare se listen på Radio24syvs hjemmeside, og desuden kræver den en del vedligeholdelse. —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 3. okt 2019, 20:28 (CEST)

Det er måske nok lidt i overkanten, men på den anden side giver det en naturlig måde at linke til de programer der har deres egen side. --HilgeJohan (diskussion) 4. okt 2019, 16:11 (CEST)
Synes egentlig ikke den er relevant. I denne sammenhæng bør man kigge på hvad vi gør i lignende artikler - og hvis det var tilfældet for DR1, så var det jo en kæmpe liste. Det samme ville vel gælde P1, for at gøre argumentet mere radionær. Mvh Tøndemageren (diskussion) 4. okt 2019, 18:20 (CEST)

24syv genoplivet/genopstået[rediger kildetekst]

Radio24syv er "genoplivet/genopstået" som flere medier skriver: https://www.google.com/search?q=24syv+listen+to+news+berlingske+media Skulle/kunne man tilføje det til artiklen, eller er det mere en ny artikel værdig? Hvis det overhovedet er værd at skrive om...