Diskussion:AVK (virksomhed)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Har slettet en masse for at få teksten til at være mindre reklame, og mere artikel, måske har jeg skåret for meget væk, men så må en anden på banen -- Zoizit (diskussion) 20. jun 2014, 13:39 (CEST)

Det lader til at teksten stammer fra deres hjemmeside, så det kan være at der skal lidt ekstra omformulering til for at løse det problem. Nu er artiklen dog så oplagt oprettet af dem selv, så det er måske ikke nødvendigt med en specifik tilladelse eller en omskrivning? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 20. jun 2014, 13:41 (CEST)
Det har jeg set, at teksten stammer fra deres hjemmeside, som sagt er det "bare" mit lille forsøg på at gør reklamen til artikel, og nu må vi vel vente og se hvad forfatter Heidi Kjær siger --- Zoizit (diskussion) 20. jun 2014, 13:47 (CEST)
Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal kommentere på teksten om AVK? - Men umiddelbart er det rigtig fint. Det eneste der er at bemærke, er første sætning, hvor der står, at AVK er producent af henholdsvis brandudstyr og naturgasudstyr. Det er ikke helt korrekt, da begrebet bliver for bredt. Forslag er: AVK International A/S er en producent af ventiler, hydranter, fittings og tilbehør til vand- og gasforsyning, spildevandsbehandling og brandbekæmpelse. Ellers udmærket :) Tak!--Heidi Kjær (diskussion) 24. jun 2014, 10:17 (CEST)

AVK er indforstået med de betingelser, som følger med licensen... --Heidi Kjær (diskussion) 24. jun 2014, 10:20 (CEST)