Spring til indhold

Diskussion:Afsnit af My Little Pony: Venskab er ren magi

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Afsnit af My Little Pony: Venskab er ren magi

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Bruger:Nico har markeret Afsnit af My Little Pony: Venskab er ren magi med notabilitet.

  • Slet - Da jeg har svært med at se nogen form for notabilitet i denne artikel. --Simeondahl (diskussion) 7. apr 2012, 17:01 (CEST)
  • Neutral - Serien er lige så notabel som alle andre tv-serier og tegnefilmserier. Men en liste, der kun omtaler de tre første afsnit, kan ikke rigtig bruges til noget som helst. Desværre virker det bare som om opretteren ikke har i sinde at gå videre med listen. --Dannebrog Spy (diskussion) 7. apr 2012, 17:13 (CEST)
  •  Kommentar - bemærk diskussionssiden.
    - Sarrus (db) d. 8. apr 2012, 16:07 (CEST)
Konklusion:
Der er enighed om at serien er notabel, men det vurderes ikke at listen lever op til listenormen. --|EPO| COM: 13. maj 2012, 21:24 (CEST)[svar]

Er en liste over episoder i en tv-serie der ikke er vist i Danmark relevant? Nico 3. sep 2011, 09:59 (CEST)

Jeg ville heller ikke mene at listen er relevant endnu, der er en god liste på en wiki som dem der ser det på engelsk sagtens kan bruge. Når serien kommer på dansk kunne man begynde en liste på dansk. --NivlekDa 4. sep 2011, 22:09 (CEST)
Eftersom Wikipedia ikke er opdelt efter lande, men efter sprog, er det vel ikke relevant, om den har været vist i Danmark?
- Sarrus (db) d. 4. sep 2011, 22:12 (CEST)
Ah, havde ikke set formuleringen, og serien findes på sproget dansk, så burde listen vel beholdes. --NivlekDa 4. sep 2011, 22:17 (CEST)

Man kunne se promoveringen af serien her som et forsøg på at hype endnu en skodserie til Danmark; Hvor ser du at serien findes på sproget dansk? - Nico 4. sep 2011, 23:16 (CEST)

Jeg fandt en dansk sproget version på youtube, det er godt nok ikke en god kilde, men videoen eksisterer. google.dk (andet link fra toppen). Jeg vil helst ikke linke direkte, da videoen nok har ophavsret problemer. --NivlekDa 4. sep 2011, 23:29 (CEST)
Det er sådan set heller ikke at nødvendig at linke til Youtube. Et par hurtige søgninger på http://www.dvdcity.dk og http://www.tpmusik.dk er nok til at bekræfte, at der er udsendt dvd'er med My Little Pony med dansk tale.
Imidlertid har hverken land eller sprog betydning for notabilitet og ejheller emnets kvalitet og mangel på samme (det sidste bliver alligevel en smagssag). Tværtimod må tegnefilmserier og tv-serier ligesom spillefilm normalt altid anses for notable uanset herkomst, og uanset om de måtte være oversat til dansk eller ej. Og faktisk er en væsentlig årsag til Dansk Wikipedias eksistens jo netop at skaffe folk viden, de på grund af manglende sprogevner ellers ikke kan få. Men det rykker selvfølgelig ikke ved, at nærværende artikel trænger til at blive wikificeret. --Dannebrog Spy 4. sep 2011, 23:51 (CEST)
Og det har Trade så været i gang med nu. Men derudover kommer jeg til at korrigere mig selv. Der er nemlig lavet tre tegnefilmserier med de små ponyer: My Little Pony (1986-87), My Little Pony Tales (1992) og My Little Pony: Friendship Is Magic (2010- ) foruden et større antal film og specials. Det er Tales-serien og nogle af filmene der er udsendt på dvd med dansk tale. Nærværende artikel handler derimod om den nyeste serie og er en påbegyndt oversættelse af afsnitslisten fra engelsk Wikipedia: en:List of My Little Pony: Friendship Is Magic episodes. Men derudover findes der ganske rigtigt et afsnit af serien med dansk tale uploaded (illegalt) på YouTube, men jeg kan ikke lige gennemskue hvor det stammer fra. --Dannebrog Spy 5. sep 2011, 22:21 (CEST)