Diskussion:Bagsværd Boldklub

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Fodbold-ikon Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Fodbold, et forsøg på at koordinere oprettelsen af fodboldrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Dødt weblink[redigér wikikode]

Efter gentagne automatiske botbesøg kunne de nedenstående links ikke nås. Check venligst om de virkelig er nede og ret dem i så fald.

--Broadbot 12. feb 2007 kl. 20:32 (CET)

Som siden nu fremstår, er hovedparten et subjektivt referat af en af de spillere, der var med til den største triumf i den lille klubs historie. For mig nostalgisk, da min søn spillede på holdet i den sæson, men ikke wiki-relevant. Mon ikke skribenten hedder Berg til mellemnavn? Han var jo også med dengang. Jeg stiller dette til diskussion, da jeg ikke er neutral, hvad BB angår.--Ramloser (diskussion) 12. jan 2019, 18:57 (CET)