Diskussion:Bjørn Sætterstrøm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Bjørn Sætterstrøm

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Slet Personen er ikke notabel--130.226.87.179 2. dec 2010, 13:44 (CET)

En danmarksmester i to ro-discipliner - det er da ikke helt lidt.. men WP:Bio er ikke skarp på sportsområdet. Nu har jeg tilføjet olympiske og verdens-mestre til "pr. definition notable", men om danmarksmestre er det.. og om de enkelte deltagere i et mesterhold/-mandskab er det.. det er jeg mindre sikker på. --Palnatoke 2. dec 2010, 14:08 (CET)
  • Behold en danmarksmester er givetvis notabel. --Rmir2 2. dec 2010, 14:11 (CET)
Som Bjørn Sætterstrøm har gjort mig opmærksom på pr. mail, er der hvert år 48 danmarksmestre i de forskellige ro-discipliner, så jeg er ikke ganske overbevist om at de alle nødvendigvis er notable. --Palnatoke 2. dec 2010, 14:30 (CET)
Det skal nok passe. Omvendt mener jeg, at netop en danmarksmester i den ene eller anden sammenhæng kan blive genstand for en oplysningssøgning. Jeg finder en danmarksmester langt mere notabel end de kælderbands, tilfældige journalister i tv eller radio eller temmeligt ligegyldige kommentatorer på internettet, som et flertal har besluttet er notable.--Rmir2 2. dec 2010, 14:45 (CET)
  • Behold - Det kan diskuteres, om samtlige 48 årlige danmarksmestre i roning er notable, men en danmarksmester i en anerkendt sportsgren, der også opnår en sølv-medalje ved et VM, er efter min opfattelse klart notabel. Pugilist 2. dec 2010, 15:55 (CET)
Konklusion:
Beholdes
- Sarrus (db) d. 12. dec 2010, 16:35 (CET)

Jeg har fået endnu et par mails fra Bjørn Sætterstrøm, der bl.a. skriver "Jeg har aldrig fået hverken guld, sølv eller bronze til VM", så lad os tage den igen. --Palnatoke 27. feb 2012, 14:30 (CET)

  • Neutral/ Behold - Har han ikke opnået medalje ved VM stiller sagen sig noget anderledes. Jeg kan dog se, at han har opnået en fjerdeplads ved VM i 2007 (kilde hér), ligesom har har været på Roer-landsholdet ifølge roklubbens hjemmeside. Selvom det vel ligger på vippen, så er det vel ikke helt utænkeligt, at nogen skulle have interesse i at finde oplysninger om en landsholdsroer og (succesfuld) VM-deltager. Oplysningerne i artiklen skal selvfølgelig være rigtige, og oplysningen om VM-sølv skal slettes, hvis det ikke kan verificeres. Pugilist 27. feb 2012, 14:57 (CET)
Konklusion:
Ingen konsensus om sletning. Artiklen beholdes stadig.--Rasmusbyg (diskussion) 5. mar 2012, 15:46 (CET)