Diskussion:Caroline Corinth

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Caroline Corinth

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag
Nulevende person
Dette er en diskussion om (evt. sletning af) en artikel, der omhandler en nulevende person. Derfor indskærpes det overfor deltagere i debatten, at være varsomme med formuleringer og oplysninger, idet disse kan være æreskrænkende, krænke personens privatliv eller på anden vis påføre omtalte person skade. Desuden henledes opmærksomheden på Wikipedias politik for biografier af levende personer og Wikimedia Foundations resolution om biografier af nulevende personer.

Jeg, tvivler på at model er en af de ting der kan gøre teens notable. Artiklen, virker derudover meget intetsigende. Hun, har en profil på fashionmodeldirectory.com men ved ikke om der skal meget til at kandidere sig til det. Er, ikke så kendt med notabilitet indenfor denne branche så jeg holder mig pt. neutral. --Trade (diskussion) 15. feb 2013, 20:50 (CET)

Slet - Efter lidt research på hende, kan jeg se at hun har medvirket i TV2-dokumentaren "Min smukke datter", og derfor er mere end blot en helt "almindelig" fotomodel. (Opdager efter research, at det står nævnt i artikel.. ) Dog mener jeg stadig ikke det gør hende notabel nok - især når der kigges på Kategori:Modeller fra Danmark, som kun er omfattet af ganske få. --Mvh Jonas Søby 16. feb 2013, 19:31 (CET)
  • Slet - som med Marie Mertz, ser jeg heller ikke her - på trods at deltagelse i TV2 dokumentar - at hun skulle have tilsvarende eller mere notabilitet end Emma Ørum og da artiklen om Emma blev slettet, ser jeg ingen grund til at bevare artiklen om Caroline. MVH Henrik (heb, Diskussion   Bidrag   E-mail) 18. feb 2013, 10:59 (CET)
Konklusion:
Hermed slettet.
- Sarrus (db) d. 23. feb 2013, 16:57 (CET)

Notable? --Mvh Jonas Søby 15. feb 2013, 20:40 (CET)

Ja, vi har en dårlig tendens med teenage-modeller der tror det er notable via deres (fremtidige) modelkarriere. Hun, har en profil på fashionmodeldirectory.com omend jeg ikke ved hvor meget der kræves for at komme med i den oversigt, hvorfor jeg hælder mest til et sletningsforslag. --Trade (diskussion) 15. feb 2013, 20:47 (CET)