Diskussion:Cecilia Lonning-Skovgaard

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Vandalisme vedr. privat bopæl[redigér wikikode]

En single-purpose account bliver ved med at hævde at hun bor i Hellerup, og dvs. ikke i Københavns Kommune. Jeg kan ikke vurdere, om det bare er tale om trolling, eller om der er en mere alvorlig grund bag, men det er da et godt bud, at pågældende tror at skulle "afsløre" en politiker som ikke-opstillingsberettiget til valget på tirsdag.

Det var udelukkede pga. en anonym IP-kontos aktiviteter (uden tvivl samme person), at jeg gik så langt, som til at skrive vejnavnet, som single-purpose accounten også har fundet frem til, og som kan findes på kk.dk

At pågældende vej er beliggende i Københavns Kommune, kan enhver verificere på ois.dk, som trækker på det offentlige ejendomsregister; Københavns Kommunekode er kode 101. Gadenavet må ikke forkortes, hvis folk vil verificere søgningen.

Jeg henviser i øvrigt til det edit summary som Steenth lavede natten mellem d. 16. og 17. november 2017, efter han havde slået ejendommen efter på Styrelsen for Dataforsyning og Effektiviserings kort, som kan findes på https://sdfekort.dk/spatialmap

BBR-meddelelsen på hendes bolig er naturligvis udstedt af Københavns Kommune, hvilket også kan verificeres på ois.dk. ois.dk angiver ejerlavet til "Udenbys Klædebo Kvarter, København".

Hele pågældende vej ligger i kvarteret *vest* for Strandvejen, som igen ligger vest for Tuborg Havn. Kommunegrænsen mellem Københavns og Gentofte kommuner løber i pågældende område *langs* Strandvejen, så kun Tuborg Havn er i Gentofte Kommune. Faktisk strækker Københavns Kommune sig helt op til Hellerup Station.

At postnummeret er hamrende ulogisk er fuldkommen irrelevant. De er ikke lavet af kommunerne men af postvæsenet. Valentin (diskussion) 18. nov 2017, 16:27 (CET)

Og i øvrigt er jeg meget imod enhver henvisning til politikeres private bopæle, men hvis man vil have geografi på, er "Sions Sogn" en fuldstændig neutral geografisk beskrivelse. Valentin (diskussion) 18. nov 2017, 17:32 (CET)
Bynavne er generelt okay, men specifikke adresser eller links hertil er nok i strid med WP:BLP og den beslægtede wmf:Resolution:Biographies of living people. Hun lever inden for Københavns Kommunegrænse, men det er ikke decideret forkert at skrive Hellerup da byen og kommunen er to særskilte ting der godt kan overlappe. Østerbro (eller "Ydre Østerbro" alt efter temperament) er dog også rigtigt, så med henblik på klarhed synes jeg sidstnævnte er den bedste definition. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 18. nov 2017, 17:53 (CET)
Tak for input. Meget enig i det med WP:BLP. Har genlæst artiklen i Østerbro-bladet, og der er åbenbart en tvetydighed lokalt. "Østerbro-siden af Hellerupområdet" er det mest præcise, jeg kan finde på. Så er både den kommunale og den økonomiske side af området nævnt. Det er virkelig noget rod, når områder strækker sig på tværs af kommunegrænser. Valentin (diskussion) 18. nov 2017, 18:54 (CET)
Læs evt. mit indlæg/svar til Bruger:Chr. Kawarimono på min egen brugerside Brugerdiskussion:Hofkas#Om Cecila Lonning-Skovgård.