Diskussion:Children of Bodoms diskografi

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Finland Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Finland, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Finland-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
FA FL Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FL på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Metal, et forsøg på at koordinere dækningen af heavy metal-musik og undergenrer på Wikipedia. Hvis du er interesseret, kan du redigere artiklen hvis diskussionsside denne skabelon sidder på, eller besøge projektsiden hvor du kan deltage i projektet.
FA FL Denne artikel er blevet vurderet til Klasse FL på vurderingsskalaen. Se kommentarer om vurderingen.
Listen Children of Bodoms diskografi er en fremragende liste. Det vil sige at den har gennemgået en proces og bliver anset for at være en god indgang til et emne. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne.
Artiklen Children of Bodoms diskografi er en del af det anbefalede emne Children of Bodoms diskografi.

Huskeliste for Children of Bodoms diskografi: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Denne artikel bør flyttes til enten Children of Bodom-diskografi eller Children of Bodoms diskografi. Jeg spår, at vi ultimativt set for mange af den slags artikler, så hvad den flyttes til er nok værd at overveje en ekstra gang. Vi har allerede i kategorien Kategori:Diskografier en række af slagsen. Jeg ser, at man i tilfældet med Slayer har valgt formen "Slayers diskografi". --Pred (diskussion) 18. jul 2007, 18:58 (CEST)

Jeg stemmer for ejefald. --Lhademmor 18. jul 2007, 19:06 (CEST)
Også jeg - man risikerer nogle underlige former ellers. Jeg flytter siderne. --Pred (diskussion) 18. jul 2007, 19:07 (CEST)

Kunne den nye fra 2011 ikke få en bedømmelse?(Skrev 77.215.143.98 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Forældet og FL-status[rediger kildetekst]

Eftersom artiklen er forældet bør dens status som Fremragende Liste revurderes. Toxophilus (diskussion) 19. dec 2019, 07:48 (CET)

@Toxophilus: Som den person, der oprindeligt lavede listen, har jeg det helt fint med at lade den få frataget FL-status. Jeg har ikke selv interesse i at holde den opdateret længere, og jeg tvivler på at andre vil gøre det. Hvordan fratager man en artikel FL-status? --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 6. jul 2020, 07:57 (CEST)
Jeg er lidt usikker, men jeg vil tro, at der skal en decideret afstemning til, ligesom da den blev udnævnt til FL i sin tid. Det er i hvert fald sådan det er håndteret da Vaduz blev nedklassificeret. Mvh. Toxophilus (diskussion) 6. jul 2020, 08:01 (CEST)