Diskussion:Cityringen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Finansiering?[redigér wikikode]

Artiklen kunne godt indeholde en beskrivelse af, hvem der finansierer byggeriet? Hvem har lånt pengene til konstruktionen af Cityringen? Er staten involveret i finansiering eller garant for de lånte penge til at bygge for?

Copyvio?[redigér wikikode]

Godmorgen. Knud Winckelmann har fjernet denne redigering på grund af copyvio, hvilket jeg ikke kan forstå, siden enwiki bruger samme billede. Det er jo en opdatering af det nuværende billede. Det nye billede inkluderer Sydhavnslinjen, der skal føre til Ny Ellebjerg.
Tror I, at det bare var et tilfælde? Med venlig hilsen   Doofenschmirtz   (Diskussion) 10. jul 2017, 07:51 (CEST)

Filen "CPH Metro M1 M2 M3 M4.png" bruger samme licens som "Copenhagen Metro with City Circle Line map.svg". Men... når man kigget lidt dybere så nedarver filen "Copenhagen Metro with City Circle Line Map.svn" fra filen KøbenhavnMetroKort+Cityringen.svg, men blev lavet af DavidArthur. Men er ikke sikker på hvordan dette forholder sig. Som standard så må materiale ikke bruges, medmindre ophavsholderen angiver noget andet. F.eks. "CPH Metro M1 M2 M3 M4.png" så kan jeg ikke finde nogen steder der siger at deres værker er frit og må bruges. --SimmeD (diskussion, bidrag) 10. jul 2017, 08:03 (CEST)
Så dette vil sige, at billedet ikke skal indsættes på denne side? Mvh.   Doofenschmirtz   (Diskussion) 10. jul 2017, 18:57 (CEST)
Det kan jeg ikke svare på. Er ikke sikker på om billedet er tilladt at bruge eller ej :-/ --SimmeD (diskussion, bidrag) 11. jul 2017, 09:03 (CEST)
Jeg har indstillet Fil:CPH Metro M1 M2 M3 M4.png til sletning på Commons. --Cgt (diskussion) 24. nov 2017, 17:08 (CET)

Køreplan[redigér wikikode]

Er der nogen, der har viden om linjens køreplan? Frekvenser, sekunder mellem stationerne, holdetider på stationer og den slags. Og gerne gode ideer til hvordan det præsenteres i tabelform eller grafisk? --Madglad (diskussion) 18. feb 2019, 18:38 (CET)