Diskussion:Claude Cahun

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen Claude Cahun er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

Huskeliste for Claude Cahun: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Frankrig Denne artikel er en del af WikiProjekt Frankrig, et forsøg på at forbedre artikler om Frankrig på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel er en del af WikiProjekt Mellemkrigstiden, et forsøg på at forbedre artikler om Mellemkrigstiden på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

LA-nominering[rediger kildetekst]

Jeg synes godt, at man kunne udvide artiklen lidt~inden den blive LA. Artiklen er i hvert fald mere omfattende på engelsk wiki. Hvis det er muligt, så ville det også pynte med et billede eller to. Toxophilus (diskussion) 17. feb 2014, 20:46 (CET)

Med overstående synspunkter i mente afviser jeg kandidaturet til LA. Artiklen har ikke nogen referencer, hvilket er en nødvendighed for at kunne blive fremhævet på da.wikipedia. Ligesom Toxophilus vil jeg desuden mene, at et billede (eller to) ville være gavnligt for artiklen. Derfor har jeg valgt at afvise kandidaturet. --Morten1997 (diskussion) 22. feb 2014, 23:54 (CET)