Diskussion:Den israelsk-palæstinensiske konflikt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Dette er diskussionssiden til diskussion om forbedringer af artiklen Den israelsk-palæstinensiske konflikt

Artikel-regler
Israels flag Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Israel, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Israelrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Meget aktuel nu[redigér wikikode]

Bør denne artikel ikke være på forsiden over aktuelle begivenheder pt.? Vil vove at påstå at den er mindst lige så aktuel og alvorlig som Tour De France. Anders (diskussion) 20. jul 2014, 10:17 (CEST)

Hvis jeg må citere Lord Palmerstons berømte replik til Dronning Victoria om 2. slesvigske krig: "Der er tre mennesker, der har forstået, hvad den drejer sig om. Den ene er død, den anden er blevet sindssyg og den tredje er mig - og jeg har i mellemtiden glemt alt om den." Sådan har jeg det næsten med forholdet Israel-Palæstina. Jeg har dog bemærket, at denne artikel efter den seneste måneds ændringer/tilføjelser er ganske god og holder en rimelig objektiv balance - neutralitetsstandpunktet er næsten umuligt at overholde, da stort set alle eksperter og kommentatorer er tilhænger af en af parternes standpunkter - eller i alt fald stærk modstander af den anden part. Nogle afsnit, der bør uddybes er: 1) FN's rolle i konflikten, gerne et summary af de vigtigste resolutioner. 2) De fredsbevarende styrker i Gaza 1960-1963 3) Fredsprocessen efter Osloaftalerne 4) Konfliktens indflydelse på dagliglivet både i Israel og i selvstyreområderne.--Ramloser (diskussion) 26. jul 2014, 22:25 (CEST)