Diskussion:Diskoskast (atletik)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Diskussion:Diskoskast)
Spring til navigation Spring til søgning
Atletik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Atletik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af atletik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Meget fin skabelon, det er rigtigt godt med generelle skabeloner til sportsgrene hvor rekorder og anden statistik har stor betydning, såsom atletik, da det gør artiklerne mere uniforme og nemmere at læse og skrive. --Ktp72 8. aug 2006 kl. 09:18 (CEST)

Tak - rart med lidt feedback /AB-me (Diskussion) 8. aug 2006 kl. 19:44 (CEST)
Efter en lille tænkepause; der er måske nogle oplysninger som kan tilføjes skabelonen: Hvad med danske rekorder? og måske navne på de regerende verdens- olympiske- europa- og danskemestre? --Ktp72 9. aug 2006 kl. 10:17 (CEST)
Mht. til de danske rekorder ved jeg ikke om det overtræder Skabelon:Dansk synsvinkel (se landsbybrøndsdiskussion) - det er jo ikke en dansk wiki, men en dansk wiki. God idé med verdens-, olympiske- osv. -mestre, men tror man skal passe på så de ikke står i forbindelse med rekorderne, så man kunne tro det var rekordholderne (hvis det da ikke var det du mente). Ellers kunne man jo indflette det i artiklerne. Forresten er du jo velkommen til at prøve dig frem med skabelonen, evt. i sandkassen /AB-me (Diskussion) 10. aug 2006 kl. 16:51 (CEST)
Mht danske rekorder, så mener jeg ikke at det strider imod reglen om dansk synsvinkel, i og med at alverdens rekorder også er nævnt (el eller andet sted på wiki skal de danske da nævnes, og det mest naturlige må da være på da:wiki). mht rekordholdere v. mestre så er det vel muligt at lave en klar skillelinje mellem de to: rekorder øverst - bjælke - mestre, og så er jeg ikke den mest tålmodige type når det gælder skabeloner ;-P, så det er nok ikke nødvendigevis der jeg lægger mine kræfter. --Ktp72 14. aug 2006 kl. 08:49 (CEST)

Parentes?[redigér wikikode]

Hvilke andre former for diskoskast kan være relevante? --Palnatoke (diskussion) 14. jan 2018, 14:38 (CET)