Diskussion:District Development Committee

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flytteforslag: District Development Committee

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Bruger:Moeng har for 5 år siden oprettet 75 artikler om distrikter i Nepal, (Fint arbejde :-) ) hvor han henviser til District Development Committee samt Ilaka (Nepal). Artiklen om Ilaka (Nepal) findes ikke - men Ilaka findes som flertydig. Mit forslag er at District Development Committee flyttes til Nepals administrative opdeling og at der samtidig oprettes en omdirigering fra Ilaka (Nepal) til Nepals administrative opdeling. Jeg vil gerne udbygge den sammenskrevne artikel med denne illustration: [1] - men det afventer at jeg får accept fra Nepals Ambassade til at jeg kan uploade den til Commons. --IvarT (diskussion) 8. feb 2013, 23:03 (CET)

Symbol delete vote.svg Flyt ikke Ideen her må være at District Development Committee findes beskrevet som et forvaltningsorgan. En artikel om Nepals administrative opdeling burde vel også hellere være et afsnit under beskrivelsen af landet? Hvad angår Ilaka er den ikke længere flertydig, det drejede sig vist om en ordforveksling med en by på Madagaskar der hedder Ilalaka. Sechinsic (diskussion) 7. aug 2015, 17:25 (CEST)
Crystal Clear action apply.pngKonklusion:
Ingen aktivitet i mange måneder, forsalg over tre år gammelt. Hermed forkastet. mvh Tøndemageren (diskussion) 26. mar 2016, 11:56 (CET)