Diskussion:Durian

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Dårligt oversat/tilpasset dansk[rediger kildetekst]

1) Artiklen er dårligt oversat. Danske Wikipediabrugere har intet behov for at kende prisen i US $, men i danske kroner. 2) Fint at frugten sælges "på asiatiske markeder i Vesten". Sådanne findes ikke i Danmark, mig bekendt. Hvor den sælges i DK kunne være mere interessant at vide. Jeg har rygtevis hørt at den bl.a. sælges hos thailandske købmænd i Istedgade, et rygte jeg vil undersøge, når det bliver sæson igen. Det kan selvfølgelig også være at den sælges som dybfrost. 3) Jeg foreslår at vi fjerner WPDFP, artiklen er ikke fremragende på dansk, muligvis på originalsproget. --Madglad (diskussion) 9. feb 2013, 22:23 (CET)

Du skal være velkommen til at gøre noget ved det; punkt 1 kan jeg i alt fald delvis følge dig i, men ikke så meget punkt 2 og 3. Salgssteder i Danmark er en fin detalje, hvis man kender nok til emnet til at kunne skrive om det. WPDFP handler ikke om den danske artikel er fremragende, men om at der er fremragende artikler på andre sprog, man kan inspireres af. --Palnatoke (diskussion) 24. mar 2014, 20:32 (CET)

Grammatiske/sprogmæssige fejl[rediger kildetekst]

Artiklen indeholder en del fejl af grammatisk karakter, tidsforvirring samt ord der slet ikke er oversat, eller dårligt oversat. (Skrev 95.166.145.74 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Du skal være velkommen til at gøre noget ved det - du behøver ikke ordne det hele, men hver forbedring tæller. --Palnatoke (diskussion) 24. mar 2014, 20:28 (CET)