Diskussion:Dzogchen

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
  Buddhisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Buddhisme, et forsøg på at koordinere oprettelsen af buddhisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Kina Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kina, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Kinarelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
  B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
  Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Dzogchen er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.

  Stock post message.svg Huskeliste for Dzogchen: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Meget svær læsning. Kan det gøres lettere forståligt?
  • Mangler stadig wikilinks ved flere "svære" ord der mangler forklaring. Eks:
   • Apperception
   • Tankestrøm
   • Teosofi
   • Antroposofi
   • Samantabhadra
  • For få Referencer
  • Evt. lidt om modsatrettede holdninger indenfor budhismen
  • Evt. lidt om ligheden med Mahāmudrā

  LA afventer[rediger kildetekst]

  Har bl.a. korrigeret som anbefalet.

  Ansøgningen vedrører version fra 28. okt 2011, 19:21.

  LA afslået[rediger kildetekst]

  Hej, jeg har afslået denne artikel som LA da der simpelthen mangler enormt meget "wikificering" (altså links til andre Wikipedia-sider. Der strøs med mange fremmede udtryk allerede i den indledende tekst "nyingma-skolen", "Garab Dorje" (og for den sags skyld også "Buddha" og "Tibet") som kunne have godt af at man linkede dem til deres egne artikler her på Wikipedia. Det samme gør sig gældende for resten af artiklen. Men bortset fra det så er artiklen rigtig god! --Metalindustrien A/S (tidligere Lhademmor) 23. sep 2010, 13:09 (CEST)