Diskussion:Edderkopper

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.


Nyt billede[redigér wikikode]

Jeg har taget et godt og paent detaljeret billede af en almindelig halvstor edderkop, som jeg gerne deler med verden i form af en CC BY 4.0 licens. Er det noget man kunne taenke sig som billede i stedet for?

- Qwertygunner145

Læg det op på Commons, så må vi jo se. --Pugilist (diskussion) 23. aug 2017, 14:22 (CEST) PS: Det nuværende primære billede er ikke særlig godt, og bør udskiftes under alle omstændigheder. Bemærk dog, at der er mange rigtig gode billeder på Commons af edderkopper (se her), og at vi som udgangspunkt bør vælge et af de bedste. --Pugilist (diskussion) 23. aug 2017, 14:25 (CEST)
Siden artiklen handler om ederkopper generelt kunne man overveje at gøre som den engelske artikel og bruge Fil:Spiders Diversity.jpg som viser en samling forskellige ederkopper. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 23. aug 2017, 14:30 (CEST)
Det var faktisk en god ide, og det tager jeg gerne lidt tid af til for at lave. Saa kan vi ogsaa bruge flere af de billeder der ligger klar til brug. Jeg taenker dog over hvorvidt man er interesseret i danske edderkopper og/eller billeder taget af/i Danmark? - Qwerttygunner145