Diskussion:Ekstrasensorisk perception

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Flytteforslag: Ekstrasensorisk perception

Se evt. på Wikipedia:Flytteforslag

Extra-sensorisk perception foreslås flyttet til Ekstrasensorisk perception som er den korrekte stavemåde. Ordet er ikke i Retskrivningsordbogen, men der er mange andre tilsvarende sammensætninger som begynder med "ekstra".

Bruger:Pugilist oprettede Ekstrasensorisk perception‎ som en omdirigering med opsummeringen: "Opretter redirect - burde nok være den anden vej rundt, men med mange indgående links, og emnets alternative karakter lades også alternativ stavemåde stå, hvis ingen har indvendinger". Jeg har en indvending idet jeg ikke synes at vi skal have titler med stavefejl. Mvh. Kartebolle (diskussion)

  • Symbol move vote.svg Flyt : som forslagsstiller, Kartebolle (diskussion) 10. aug 2014, 13:30 (CEST)
  • Symbol move vote.svg Flyt - Flyt. Jeg kender ikke noget til emnet, der vist er noget hokus-pokus, og det er derfor muligt, at personer der ved mere om det end jeg, benytter den alternative stavemåde. Pugilist (diskussion) 10. aug 2014, 13:38 (CEST)

Yes check.svg Gjort Der kan vist ikke komme fornuftige grunde til at benytte den alternative stavemåde. --Palnatoke (diskussion) 10. aug 2014, 14:43 (CEST)