Diskussion:En nøgen kvinde sætter sit hår foran et spejl

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen En nøgen kvinde sætter sit hår foran et spejl er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Artiklen En nøgen kvinde sætter sit hår foran et spejl har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 15, 2016.

Huskeliste for En nøgen kvinde sætter sit hår foran et spejl: rediger · historik · overvåg · opdater
Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Maleri Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Maleri, et forsøg på at koordinere oprettelsen af malerirelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

bly, lavering[rediger kildetekst]

Jeg har skrevet om "bly, lavering". Det er fra en bog. Menes der blyant? — Fnielsen (diskussion) 15. apr 2016, 00:57 (CEST)

Det betyder: først blyantstegning, så lavering.77.215.143.98 6. jan 2017, 22:17 (CET)

"Det må betyde, at det er morgenlyset"[rediger kildetekst]

Mht. "Det må betyde, at det er morgenlyset, der falder ind, og at hun gør morgentoilette." fra [2]. Stedet, hvor sætningen er sat ind, virker forkert. Og hvordan kan man vide at det er morgenlyset? Der er vel dagslys fra vinduet hele dagen. Fotoet er taget omkring klokken 17:50 og viser sollys på facaden. Jeg håber det er ok at jeg sletter sætningen? — Fnielsen (diskussion) 7. jan 2017, 11:04 (CET)

Det falder vel under alle omstændigheder ind i kategorien førstehåndsforskning, så det er helt ok at slette det. Vh. SorenRK (diskussion) 7. jan 2017, 13:51 (CET)

Det er da helt OK! Bare morgenbelysningen ikke forsvinder fra maleriet fra Østerbro. (Skrev 188.179.123.130 (diskussion • bidrag) 9. jan 2017, 19:35‎. Husk at signere dine indlæg.)