Brugerdiskussion:188.179.123.130

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Blankimage300px.jpgHjerteligt velkommen til den danske Wikipedia, anonyme bruger! (Storbritannien English)
Jeg håber, at du vil trives her. Brug venligst 10 minutter på at læse denne velkomst, som er ment som en hjælp, hvis du vil oprette og redigere artikler.

Dine bidrag bliver nu registreret under din IP-adresse. At oprette en brugerkonto har mange fordele: Du vil kunne uploade billeder og andre medier samt gøre samtalerne på diskussionssiderne mere personlige. Efter fire dage får du mulighed for at redigere semibeskyttede sider. Yderligere oplysninger og inspiration findes i vores fulde velkomst og i punkterne nedenfor.

Crystal Clear app lassist.png Wikipedias fem søjler
Wikipedias politikker og normer er baseret på Wikipedias fem søjler.
Gtk-dialog-info.svg Retningslinjer
Wikipedias hjælpe- og instruktionssider.
Hjælp:Guide Guide
Tag et skridt ad gangen ved hjælp af dette selv-studium
Crystal Clear app file-manager.png Følg politikkerne & notabilitet
Regler som man bør følge. Herunder er bl.a. kravet om overholdelse af ophavsretten.
Cicero.PNG Få inspiration fra vores bedste artikler
Skriv artikler, der opfylder vores designmæssige krav.
Nuvola apps edu languages.png Mentorprogram
Et program designet til at hjælpe nye og uerfarne brugere
Nuvola apps important yellow.svg Hvad Wikipedia ikke er
Ting man skal undgå
Nuvola apps ksirc.svg Ofte stillede spørgsmål
Svar på ofte stillede spørgsmål.
Crystal Clear app kedit.svg Sandkassen
Denne side kan bruges til eksperimenter
Crystal Clear action apply.png Få yderligere hjælp
Stil spørgsmål i Landsbybrønden eller i nybegynderforummet. Besøg gerne hjælpe- og chatkanalen på IRC.
ToolbarSignVectorDA-2020.png

Denne her side er din diskussionsside, hvor du får beskeder fra andre brugere, og hvor du kan besvare spørgsmål fra andre. Hvis du vil skrive en besked til en anden bruger, skal du skrive den på brugerens diskussionsside. Afslut altid dine indlæg på diskussionssider med ~~~~. Du kan også trykke på signérknappen (se billedet). Begge dele underskriver med dit brugernavn og et tidsstempel. Ved at klikke på "Gem side" bliver dit indlæg gemt.

Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 5. sep 2015, 16:23 (CEST)

Tip[redigér wikikode]

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
For at forbedre Wikipedias overordnede troværdighed, bør du angive kilderne til de informationer, du bidrager med i artiklerne. I redigeringsvinduet klikker du på OOjs UI icon reference.svg og udfylder. Husk at se efter, om artiklen har en {{Reflist}} nederst. Med venlig hilsen TherasTaneel (diskussion) 5. sep 2015, 16:23 (CEST)

Således kan det også gøres, men kan selvfølgelig også bare copypaste metoden allerede benyttet i artiklen. TherasTaneel (diskussion) 5. sep 2015, 16:23 (CEST)

Registrering som bruger[redigér wikikode]

Hej
Jeg har lagt mærke til at du har foretaget en lang række gode bidrag på Dansk Wikipedia. Det vil være en fordel for de brugere som patruljerer ændringer, hvis du registrerer dig som bruger. Alle ændringer på wikipedia kontrolleres så vidt det er muligt at frivillige brugere, men registrede brugere som man har tillid til, bliver autopatruljerede og dermed skal deres redigeringer ikke kontrolleres. Det letter i sidste ende arbejdet for patruljanter og administratoror. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 7. mar 2016, 17:08 (CET)

Ruhr og Armenien[redigér wikikode]

Hej, jeg har måttet rulle dine sidste redigeringer tilbage da de ikke harmonerer med hvad det er for en artikel, den første omhandler Ruhr-distriktet som ligger som en del i Nordrhein-Westfalen, men det er ikke det samme, den anden er en artikel om "armeniens historie" ikke om "armenien". Vrenak (diskussion) 23. apr 2016, 12:24 (CEST)

Tak for det! artikler (skrev 188.179.123.130 (diskussion) 23. apr 2016, 12:28. Husk at signére dine indlæg.)

Jeg undrer mig nu alligevel over, at rettelser af stavefejl ændres? Artikler (skrev 188.179.123.130 (diskussion) 23. apr 2016, 12:32. Husk at signére dine indlæg.)

Kilder[redigér wikikode]

Hejsa når du fjerner [Kilde mangler] skal du lige huske at indsætte en kilde der, og ikke bare nævne en kilde i redigeringskommentaren, da læsere af artiklen ikke kan se kilden der. Mvh. Vrenak (diskussion) 30. maj 2016, 17:08 (CEST)

Fødsels- og dødsdato[redigér wikikode]

Hej, du har nogle nogle steder foretaget rettelser af måden, hvorpå fødsels- og dødsdato angives, f.eks. her. Jeg vil lige gøre opmærksom på, at stilmanualen foreskriver, at der faktisk skal stå "født" og "død", når der også angives sted; f.eks.:

Hans Andersen Brendekilde (født 7. april 1857 i Brændekilde, død 30. marts 1942 i Jyllinge).

Vh. SorenRK (diskussion) 31. okt 2016, 20:45 (CET)

Denne Uges Bornholm[redigér wikikode]

Hej, det er fint at du vil tilføje information. Men det er ikke mening at tilføje én bestemt person, der ikke er notabel nok for et eget lemma. Læs gerne vores politikker i skabelonen øverst på siden. Tak. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 11. nov 2016, 10:27 (CET)

Tools nicu buculei 01.svgEt lille tip fra en anden wikipedianer.
Overvej at registrere dig selv som bruger
Jeg har lagt mærke til at du har foretaget en lang række gode bidrag på Dansk Wikipedia. Det vil være en fordel for de brugere som patruljerer ændringer, hvis du registrerer dig som bruger. Alle ændringer på Wikipedia kontrolleres så vidt det er muligt at frivillige brugere, men registrerede brugere som man har tillid til, bliver autopatruljerede og dermed skal deres redigeringer ikke kontrolleres. Det letter i sidste ende arbejdet for patruljanter og administratorer. Med venlig hilsen Rodejong 16. nov 2016, 11:46 (CET)

Redigeringskommentarer og brugerkonto[redigér wikikode]

Dine redigeringskommentarer lader en del tilbage at ønske.

Denne redigering af Hadrian, "oversat fra norsk": Hvilken norsk tekst har du oversat fra?

Denne redigering af Owain Glyndŵr, "oversat, meget mangler", "oversat" ligner heller ikke en oversættelse.

Og: Hvorfor ønsker du ikke at oprette en brugerkonto?

Du kan svare herunder, klik på "Rediger" ved siden af overskriften. --Madglad (diskussion) 7. dec 2016, 06:27 (CET)

Redigeringskommentar[redigér wikikode]

Stop hand nuvola orange.svgHej 188.179.123.130. Jeg har opdaget, at dine redigeringer er i strid med vores politikker og normer.
Jeg vil derfor henlede din opmærksomhed på, at tests, nonsens, jokes, chikane, reklamer og fejlagtige oplysninger ikke er velkomne. Måske var det ikke tilsigtet. I så fald vil jeg foreslå dig at læse følgende links med gode råd for at undgå gentagelser.


Hvis du har lyst til at eksperimentere, brug Sandkassen.

På forhånd tak, Madglad (diskussion) 13. dec 2016, 11:52 (CET)


Du bruger stadig "oversat" som redigeringskommentar, uden at det har noget med oversættelse at gøre. Hold op med det. Redigeringskommentarer skal være retvisende. Svar venligst på denne kommentar. --Madglad (diskussion) 13. dec 2016, 11:52 (CET)

oversat[redigér wikikode]

Ordet dækker oversættelse. Hvad foreslår du? Menu-ændring? Nye boller på suppen? Rettelser af sprogfejl? Omskrivning? Småret - når en hel artikel er maskinoversat? Rettelser af dårligt sprog. Lyder det da ikke så negativt. Ved at skrive "oversat" undgår jeg, at artiklens redaktør bliver fornærmet over en enkelt fejl og fører den tilbage til sin egen fejlagtige tekst. Skulle jeg skrive: skriv selv hele artiklen om! Og nu på anstændigt dansk!

Jeg lader nu være med at korrigere artiklerne. Du må tage over med dit overskud til at rette. Mvh188.179.123.130 13. dec 2016, 12:14 (CET)

Tak for svaret. Du kan jo fx skrive "Sprogret". Hvis personen ikke er ukonstruktivt anlagt, vil det blive taget som postiv kritik. Så skriv roligt, hvad det er du har gjort i redigeringen.
Men jeg vil da stadig foreslå at du opretter en brugerkonto, det har fordele for både dig og dine medwikipedianere. Mvh. Madglad (diskussion) 13. dec 2016, 12:20 (CET)
Oversat er brugt alt for hyppigt og løst, det gør det ekstra svært at tjekke redigeringerne igennem og patruljere ændringerne, netop fordi det ikke er oversat, men er sproglige ændringer f.eks. Desuden findes der ikke redaktører på wikipedia overhovedet, en artikel er jo givetvis startet af en person og derefter redigeres den løbende af forskellige brugere gennem tiden, og alle har behov for at få læst korrektur, når man skriver en tekst igennem første gang vil der være en masse smuttere, mange løber den igennem en gang eller to til og fanger det meste selv, men der er stadig noget, og nogle, ja de løber den ikke igennem efter første omgang overhovedet. Mvh. Vrenak (diskussion) 16. dec 2016, 23:38 (CET)

korrigeret[redigér wikikode]

Det glæder mig, at så mange går op i forklaringen på rettelser. Jeg kan ikke bruge mit brugernavn, fordi en anden har taget det. Der er nok at tage fat på, så jeg foreslår, at flere sprogretter, korrigerer, går igennem, ordretter - kald det hvad I vil!188.179.123.130 17. dec 2016, 21:46 (CET)

Ja, det ville da være herligt hvis flere ville rette dårlige formuleringer!
Redigeringskommentaren bliver brugt til flere forskellige ting, så det er godt, hvis den er koncis.
Du skriver at "en anden har taget" dit brugernavn. Dvs. du har haft en konto før? Giv gerne navnet, så skal jeg se hvad der er sket.
--Madglad (diskussion) 17. dec 2016, 22:14 (CET)
@188.179.123.130. Som Madglad synes jeg, at du bidrager meget fint til Wikipedia, og det er vi glade for. Det er helt frivilligt om man vil registrerer sig som bruger og dine bidrag er lige værdifullde om de bliver lavet som IP eller registreret bruger. Med hensyn til opsummering af din redigering er der både regler for dette (Hjælp:Redigeringsopsummering), men også en kotyme. Det er ikke alle redingeringer der behøver en lang opsummering, men det er vigtigt at den er rimelig præcis. Prøv at finde frem til et niveau som du er tilfreds med og som andre brugere også kan bruge til noget. Du skal ikke tænke på om du kan fornærme andre, der tidligere har skrevet på artiklen, så længe dit sprogbrug er inden for det vi vil kalde god tone her på Wikipedia. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 17. dec 2016, 23:42 (CET)

artikler[redigér wikikode]

188.179.123.130 17. dec 2016, 22:55 (CET)

Brugeroprettelse[redigér wikikode]

Kære anonyme. Jeg kan se, at du har været opfordret til det flere gange. Jeg kan så gøre det igen: Du burde oprette dig selv som bruger ved at trykke her. Udover at få flere funktioner som mulighed for at flytte sider, sætte overvågning på m.m., vil det gøre det væsentligt nemmere for dem, der tjekker nye ændringer. Du har efterhånden vist, at dine ændringer er gavnlige, så man vil kunne sætte et stempel på din bruger, så dine ændringer ikke optræder på listen over dem, der skal tjekkes. Hvis du, som du udtrykker, har haft en konto før, som du ikke kan få adgang til, så pyt med det. Så længe du kun bruger den nye, er der intet problem i det. Glædelig jul. --Masz 24. dec 2016, 11:17 (CET)

Jeg har ingen ny konto. Jeg beklager, at jeg er til ulejlighed. Og god jul!188.179.123.130 24. dec 2016, 23:04 (CET)

Tak for det. Du er ikke til ulejlighed, men det er godt at have din egen konto. Du kunne prøve at oprette en konto ved at klikke her. Udfyld det og gem oplysninger. Håber at se dig med en brugerkonto igen ;) Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 25. dec 2016, 00:08 (CET)
Igen en opfordning til at oprette en brugerkonto - det gør det lettere for andre bruger. Og du får ekstra rettigheder. Fx kunne flytte artikler og undgå CAPTCHA. --Steen Th (diskussion) 17. jan 2017, 19:02 (CET)
Jeg vil igen opfordre dig til at oprette en brugerkonto, ikke alene får du flere rettigheder; men efter nogle gange at have chekket dine rettelser, som jeg finder aldeles udemærkede, og du i virkeligheden burde være det vi kalder "autopatruljeret", som betyder at andre brugere ikke skal kontrollere dine rettelser, beder jeg dig om at registrere dig, det vil gøre arbejdet lettere for vi andre. Du er selvfølgelig meget velkommen til at fortsætte at rette, dine rettelser er velkomne uanset om du har oprettet en brugerkonto eller ej. Fortsæt med det gode arbejde! mvh Per (PerV) (diskussion) 17. jan 2017, 19:19 (CET)

Redigeringskommentarer igenigen[redigér wikikode]

Hej - jeg vil bede dig om at være mere præcis i dine redigeringskommentarer. I denne virker det som om du prøver at snige en ændring af artiklens indledning igenem (lige her har der været en vældig blæst om formuleringen gentagne gange) ved at angive noget helt andet. Ellers synes jeg at du gør et ihærdigt arbejde, og vil på det kraftigste opfordre dig til at få dig et brugernavn. Det er mest for din egen skyld - du får noget mere albuerum, flere muligheder, og vi andre har bedre mulighed for at genkende dit arbejde (vi kan ikke alle huske IP-adresser). mvh --Jørgen (diskussion) 21. aug 2017, 20:42 (CEST)

Pause[redigér wikikode]

Man snakker pænt til hinanden og man diskuterer sig frem til en løsning. Det er sådan Wikipedia fungerer. Knud Winckelmann (diskussion) 26. aug 2017, 10:10 (CEST)

man taler pænt[redigér wikikode]

Jeg retter fejl, og svarer på spørgsmål.

blokering[redigér wikikode]

Mine rettelser er fire gange ændret. Derfor skal jeg blokeres? Jeg retter faktuelle fejl og blokeres? Hvem afgør den slags stridigheder?188.179.123.130 26. aug 2017, 18:51 (CEST)

Ubegribeligt[redigér wikikode]

Skal en bruger orientere sig om en gammel diskussion, før han korrigerer fejl som nederlandende og børnebogforfatter? Kan de vedtagne fejl ikke markeres eller blokeres, så nye rettelser kan gennemføres uden at genere den etablerede elite? Som det er nu, virker det som om at Wiki ikke er brugernes leksikon, men misbrugernes.188.179.123.130 26. aug 2017, 19:40 (CEST)

Og hvem er ansvarlig for blokeringerne?

Albuerum[redigér wikikode]

Skal man have brugernavn for at have albuerum? Kan kontrollanterne da188.179.123.130 26. aug 2017, 19:42 (CEST) ikke acceptere vilkårene for redigering?188.179.123.130 26. aug 2017, 19:42 (CEST)

Med albuerum mente jeg de ekstra funktioner, du får adgang til. mvh --Jørgen (diskussion) 26. aug 2017, 20:29 (CEST)

Tak for info! Kan jeg med brugernavn sikre mig, at enhver kan slette mine redigeringer? Enhver der er uenig i at mine - korrekte - rettelser?188.179.123.130 27. aug 2017, 03:51 (CEST)

Nej, der er ingen sikkerhed. Du kan derimod – selv som IP-skribent – holde dig i smult vande ved at være opmærksom på afgørelser af kontroversielle emner som den kompakte majoritet har ladet falde ud til en af siderne, fx Holland og ikke Nederlandene, Beijing og ikke Peking. På den måde undgår du let aggressive reaktioner fra andre brugere og afledte blokeringer. Ved en evt. antydning brug da en diskussionsside for at få afklaret situationen eller Wikipedia:Landsbybrønden / Hjælp:Nybegynderforum. Det har ikke noget at gøre med om du måtte have ret, men om der er truffet en anden afgørelse her på Wikipedia.
-- Mvh PHansen (diskussion) 27. aug 2017, 08:02 (CEST)

Hvide hær[redigér wikikode]

Tak for dine rettelser i artiklen, de var tiltrængte. mvh Per (PerV) (diskussion) 5. okt 2017, 20:44 (CEST)


Tak188.179.123.130 5. okt 2017, 20:46 (CEST)

Rettelserne af Pjotr Wrangel var også fine. Nogle gange bliver mine oversættelser knudrede og sprogligt forkerte, så det er rigtigt fint du går dem igennem med tættekam Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 5. okt 2017, 20:52 (CEST)

Hvor det dog glæder mig! Ellers er der mange, der ikke tåler sproglige smårettelser.188.179.123.130 5. okt 2017, 20:56 (CEST)

Hej xxxxx[redigér wikikode]

Vil du ikke godt oprette en profil her på da wiki. Som det er nu, hvor du er ip-bruger, kommer dine rettelser ud på listen over ikke patruljerede rettelser, Og jeg eller en anden patruljant sidder møjsommeligt og gennemgår alle dine rettelser. Det er en del af opgaven som petruljant. Og ærligt. Jeg er meget glad for dine rettelser, men det virker som helt unødigt tidspildende, at sidde og kontrollere om du kan stave til "og" og "i". Hvis du havde en profil, ville du sikkert hurtigt blive "autopatruljeret", og patruljanterne på da wiki kunne koncentrere sig om dem, der ikke kan stave til "i" Face-smile.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 3. nov 2017, 12:02 (CET)

Jeg vil gerne oprette en profil. Artikler. Jeg er da ked af dit store besvær!

Artikler til gennemlæsning[redigér wikikode]

Hej IP-bruger. Jeg vil høre, om jeg kan lokke dig til at give den nyoprettede artikel England i middelalderen i gennemlæsning. Jeg har oversat den fra den engelske side, og selvom jeg har læst den igennem og luget ud stavefjel osv, så har jeg set mig blind på de fejl, som der med garanti er. Du må også gerne give artikel om Senmiddelalder en kærlig hånd ved lejlighed. Derudover vil jeg opfordre dig til at oprette en bruger. Du gør et super godt stykke arbejde med at korrekturlæse store artikler, og det vil gøre patruljering meget nemmere for os andre brugere, hvis vi kunne tjekke dit brugernavn af, som en "god bruger", der ikke laver hærværk. Det er desværre ikke muligt med IP-brugere. Mvh. Toxophilus (diskussion) 17. dec 2017, 17:05 (CET)

Jeg skal gerne kikke på de to artikler; hvis du vil oprette mig som artikler, mit gamle brugernavn.
Tak fordi du vil tage et kig på artiklerne. Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med at oprette en bruger - det tror jeg selv du skal gøre. Hvis en anden har snuppet "dit gamle" brugernavn, så skal du kontakte en af wikipedias administratorer, da jeg ikke selv har den slags rettigheder. Mvh. Toxophilus (diskussion) 17. dec 2017, 17:53 (CET)

Brugerkonto[redigér wikikode]

Er der her din brugerkonto: Bruger:Artiklen/Brugerdiskussion:Artiklen? --Madglad (diskussion) 17. dec 2017, 18:17 (CET)

Jada!188.179.123.130 17. dec 2017, 18:30 (CET)
Så er det jo bare at klikke på "Log på" oppe i øverste højre hjørne. Hvis du har glemt dit password, så tryk på "Glemt din adgangskode?" i det loginbillede du får frem. --Madglad (diskussion) 17. dec 2017, 19:05 (CET)

Vigtigt tip[redigér wikikode]

Gartoon actions gaim info.svgKære 188.179.123.130.
Dansk Wikipedia er rigtigt glade for din(e) ændring(er) på Europæisk bison. Vi har dog den politik, at der skal være pålidelige kilder i artiklerne. Hvis du har en kilde til dit bidrag, kan du tilføje den ved at bidrage igen, og efter sætningen skrive <ref>din kilde</ref>. Du kan skrive din kilde herunder og "pinge" mig vha. {{Svar til}} eller skrive din kilde på min diskussionsside; så vil jeg indsætte den for dig. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig (ligeledes med {{Svar til}} eller på min diskussionsside) eller nybegynderforummet. Du kan læse mere i Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere.
Vi ser frem til, at du forhåbentligt kan blive en fast bidragsyder fremadrettet. Med venlig hilsen —Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 31. okt 2019, 13:51 (CET).


bison[redigér wikikode]

kilde wiki tysk og Bent Jørgensen: Dyr fra Europa188.179.123.130 31. okt 2019, 20:06 (CET)

Hej. Beklager for det sene svar. Vær opmærksom på at den tyske Wikipedia (og alle andre Wikipediaer) ikke er en pålidelig kilde (se en:WP:CIRCULAR). Og er du sikker på at bogen hedder Dyr fra Europa? Jeg kunne ikke finde den online. Har du ISBN? — Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 12. dec 2019, 19:22 (CET)
Du må gerne pinge mig i fremtiden ved at skrive {{Ping|Biscuit-in-Chief}}. — Biscuit-in-Chief :-) (Tal pænt • Bidrag) 12. dec 2019, 19:23 (CET)

Nibøl[redigér wikikode]

Hej IP. Du har ændret indledningen på artiklen, men der er en grund til at holde fast i den nuværende sproglige formulering: læseren får lynhurtigt lokaliseret, hvilket land Nibøl ligger i, om det eksempelvis er Tyskland, Danmark eller Norge, dernæst sekundært hvilket område og delstat den ligger i. Med min nuværende version, som jeg også er ved at føre igennem på andre tyske byer/kommuner, bliver sproget også mere smidigt og læsevenligt.

Jeg kan se at tidligere brugere har opfordret dig til at oprette en profil på dawiki, og jeg kan kun anbefale dig at gøre det samme. --Arvid-S (diskussion) 26. nov 2019, 13:58 (CET)

Kan du ikke[redigér wikikode]

gøre denne rettelse færdig. Det er sjusk. —Pugilist (diskussion) 25. maj 2020, 08:29 (CEST)

Bidrag[redigér wikikode]

Information om, at der mangler information, er ikke relevant information. Hverken danske eller norske tropper har besat Itzehoe. De blev udstationeret. Det er også irrelevant, at byen blev besat af de allierede efter krigen. Hele Tyskland blev besat, så det giver mindre mening at trække Itzehoe ud i den forbindelse. Er du uenig, så tag det op på diskussionssiden. -Pugilist (diskussion) 26. jun 2020, 21:09 (CEST)

Vigtigt tip[redigér wikikode]

Information orange.svgKære 188.179.123.130.
Tilføj eller ændr venligst ikke indhold, som du gjorde på Lauritz.com, uden at indsætte en pålidelig kilde, da kilder i artiklerne er vigtige. Læs venligst retningslinjerne på Hjælp:Kildeangivelser for nybegyndere, og benyt denne lejlighed til at tilføje referencer til artiklen. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte mig eller nybegynderforummet for hjælp.
Med venlig hilsen Zoizit (diskussion) 28. jun 2020, 17:43 (CEST).


Bruger:188.179.123.130 kunne du ikke være sød at lade være med at slette dele af en artikel som har kilder, der er brug for kilder når du skriver sådan ting ind i artklen, og så er det heller ikke i selve artiklen men kommentere til andre bruger på dansk wikipedia ---Zoizit (diskussion) 28. jun 2020, 17:56 (CEST)

Bruger:188.179.123.130, vær venlig at tage diskussionen om dine synspunkter på Diskussion:Lauritz.com, så der kan opnås enighed om artiklens indhold. Den nuværende fremgangsmåde er at betragte som en redigeringskrig. Mvh. Asger (diskussion • bidrag • e-mail) 28. jun 2020, 17:58 (CEST)

Diskussion[redigér wikikode]

Der redigeres en gang om ugen på diskussionssiden. Det er en afledningsmanøvre at henvise til den! Efter min mening er der ingen kontroverser i artiklen. Der mangler ganske kilder - bortset fra Kunstnyt.dk - som anerkendes flere andre steder på Wiki. Er det Lauritz.coms ansatte, der fjerner kritik? Elementære sprogfejl kunne tyde på det.188.179.123.130 28. jun 2020, 18:05 (CEST)

Ro på[redigér wikikode]

Det giver mindre mening at rette "fremtrædende" til "fremstædende", egenavne har på dansk lille begyndelsesbogstav etc. Lad det ligge. --Pugilist (diskussion) 13. jul 2020, 11:14 (CEST)

Ro på selv[redigér wikikode]

En lang række fejl er korrigeret og link er oprettet. Det får lov til at stå i ét minut. Hvorfor denne hast? Det er da ikke alle, der ved, hvem Novalis er. Og lejlighed kan vel kun skrives på den måde?188.179.123.130 13. jul 2020, 11:17 (CEST)

Prøv at diskutere det på artiklens diskussionsside i stedet for bare at rulle tilbage til de problemer, som du efterlader. Der er en lang række problemer i dine redigeringer. --Pugilist (diskussion) 13. jul 2020, 11:36 (CEST)

Fejl[redigér wikikode]

Vil du så ikke rette dem, og beholde de rigtige rettelser. Et minut er vist ikke nok til at overskue fejlene. Kommaet for an hustruen er et appositionskomma. Der er overflødigt, hvis de beholder standardformen og hustru. Og det glæder mig, at fremtrædende endeligt er rettet - omsider.188.179.123.130 13. jul 2020, 13:45 (CEST)

Hvilken artikel? Hvem "du" henvender du dig til? Skriv om det på artiklens diskussionsside, så folk forstår, hvad det drejer sig om. Opret dig som bruger. --Madglad (diskussion) 13. jul 2020, 13:55 (CEST)

Bruger[redigér wikikode]

Jeg er bruger. Oplysningerne på hjemmesiden fjernes188.179.123.130 13. jul 2020, 13:59 (CEST)

Pugilist[redigér wikikode]

Det må fremgå, at Pugilist er målet for mine bemærkninger. Er du (Madglad) kommet endelig tilbage? 188.179.123.130 13. jul 2020, 14:00 (CEST)

Hold diskussioner samlet[redigér wikikode]

Det er ikke så hensigtsmæssigt at sprede diskussioner ud over flere sider, og det er en særdeles dårlig idé hele tiden at oprette nye overskrifter, hver gang du skriver noget. Hold de samme diskussioner under den samme overskrift, så kan alle følge med. Lad at besvare dette under en ny overskrift. Besvar her.

Og hold dig under overskrifterne fremadrettet. Det er umuligt at svare dig, når du hele tiden flytter en diskussion. --Pugilist (diskussion) 13. jul 2020, 14:14 (CEST)

Hvis du bliver fornærmet ...[redigér wikikode]

.. så lad være med at vise din fornærmelse på denne måde. Du har en kedelig tendens til den slags. Det er ikke så godt. Læs eventuelt Wikipedia:Forstyr ikke Wikipedia for at fremføre en pointe. Konkret har du ikke megen pointe, men alligevel.

Langt de fleste af dine rettelser er fornuftige sproglige opstramninger, der i nogle af artiklerne er særdeles tiltrængt, men der er også en del finker, der ryger af panden. Det nytter ikke noget at blive fornærmet over, at andre rydder op efter dig. --Pugilist (diskussion) 26. jul 2020, 13:15 (CEST)

Priamos' skat og andre rettelser[redigér wikikode]

Hej. I stedet for din sarkastiske kommentarer ville det være mere produktivt, hvis du selv havde oprettet artiklen, eller ladet linket stå, som jeg oprindeligt havde skrevet det. Jeg vil i øvrigt opfordre dig endnu en gang til at få oprettet en bruger. Det gør det væsentlig nemmere for os andre at kontrollere dine bidrag. Hvis du ikke kan få adgang til din gamle bruger, så opret en ny, som andre også har foreslået. Muligvis vil det også hjælpe på nogle af de problemer ved redigeringer som du oplever (bl.a. her og her) Mvh. Toxophilus (diskussion) 10. sep 2020, 21:28 (CEST)

Det morsomme var, at dit link var dødt! Og morsomt var det også, at du brugte tid på at slette et virksomt led i stedet for at oprette dit eget. Skal jeg forstå, at nedlukning af Mannerupskatten osv., som jeg oplever, kunne være undgået ved at "have en bruger"? Og kan du oplyse, hvem der kan have grund til at genere mine rettelser af fundamentale grammatiske fejl og letgennemskuelige fejloversættelser?. 188.179.123.130 10. sep 2020, 21:35 (CEST)

Hvis du oprettede en bruger (og vel at mærke brugte den) kunne den gøres autopatruljeret, hvilket ville være en væsentlig fordel for os der bruger tid på hærværksbekæmpelse mm.--Hjart (diskussion) 11. sep 2020, 08:24 (CEST)
Til IP: Som Toxophilus skriver til dig, så bør du skrue ned for den sarkastiske og kække tone. Din rettelse var forkert. Oven i købet rigtig forkert ud fra et "sprogret"-synspunkt. Det vil være hensigtsmæssigt med lidt mere selvindsigt fra din side. Du har usædvanlig vanskeligt ved at huske dine og andre brugeres rettelser og beskylder ofte navngivne brugere for at have begået nogle af de fejl, som du selv begår. Dertil kommer, at mange af dine rettelser er sjuskede, uhensigtsmæssige eller direkte forkerte. Når du så samtidig er nedladende overfor andre brugere, kan man godt blive træt. Du skriver meget om din frygt for at blive blokeret. Det er lige netop den beskrevne adfærd, der kan føre til en blokering.
Jeg har skrevet det flere gange før: De fleste af dine rettelser er fine og tiltrængte. Men du bør undgå nysprog, ligesom du bør undgå at rette ting, der ingen forbedring udgør (populært sagt rette "som" til "der") og så bør du være mere omhyggelig. Generelt vil selvindsigt og erkendelse af egne begrænsninger være tiltrængt.
Til Hjart: Nej, brugeren vil ikke blive tildelt autopatrol, uanset om der oprettes en bruger eller ej. --Pugilist (diskussion) 11. sep 2020, 08:44 (CEST)

Til info for alle: Brugerkonto er 'Artiklen'[redigér wikikode]

Se ovenfor: https://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Brugerdiskussion%3A188.179.123.130&type=revision&diff=9328338&oldid=9328293

Alternativt: Brugerdiskussion:188.179.123.130#Brugerkonto.

Der er således intet behov for flere opfordringer til at oprette en konto, men til at logge sig ind. Det er lykkedes før. --Madglad (diskussion) 11. sep 2020, 09:46 (CEST)

Log dig på[redigér wikikode]

Du har en brugerkonto, brugernavnet er 'Artiklen'. Log dig på. --Madglad (diskussion) 11. sep 2020, 09:46 (CEST)

Du har andetsteds antydet, at du har problemer med at logge dig på. Hvilke? --Madglad (diskussion) 13. sep 2020, 16:35 (CEST)
Logningen mislykkes.188.179.123.130 13. sep 2020, 16:59 (CEST)
Fejlmeddelelsen ved forkert adgangskode er:
   Den indtastede adgangskode var forkert. Prøv igen.
Er det den du får?
Der angives to valgmuligheder:
  1. Hjælp til at logge på
  2. Glemt din adgangskode?
Har du prøvet dem? --Madglad (diskussion) 13. sep 2020, 17:13 (CEST)