Diskussion:Equinor

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Norge Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Norge, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Norgerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Exit {{forældet}}[rediger kildetekst]

"Forældet" blev indsat i 2011 med begrundelsen "se statoilhydro.com". Begrundelsen giver med andre ord ikke nogen forklaring på indsættelsen, som måske, måske ikke er berettiget. Foreløbigt altså exit "forældet", da artiklen jo er blevet opdateret mange gange siden da. Sechinsic (diskussion) 18. jun 2016, 10:21 (CEST)

Navn?[rediger kildetekst]

Hmm, hvad hedder dette firma? Det fremgår både, at det har skiftet navn til Circle K (kilde) og Equinor (kilde). Er vi ude i, at firmaet har skiftet navn til én ting (Equinor), og tankstationerne til noget andet (Circle K)?
- Sarrus (db) d. 22. jul 2018, 10:36 (CEST)

Selve Statoil har solgt tankstationerne, som efter årrække har skiftet navn, hvor Circle K er en af den nye navne den nye ejer bruger på tankstationer.
Selve selskabet er også blevet omdøbt i maj til Equinor. Så vores artikel bør følge med. --Steen Th (diskussion) 22. jul 2018, 10:43 (CEST)
Ja, artiklen her skal vel hedde Equinor, og så kan der oprettes en selvstændig artikel om tankstationerne, jf. no:Circle K. Vh. SorenRK (diskussion) 22. jul 2018, 13:34 (CEST)