Diskussion:Eurozonen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
EU Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt EU, et forsøg på at koordinere oprettelsen af EU-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Eurozonen er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.
Emblem-star.svg Artiklen Eurozonen har været vist på Wikipedias forside som ugens artikel i uge 51, 2008.
Stock post message.svg Huskeliste for Eurozonen: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Forældede tabeller[redigér wikikode]

Artiklen indeholder p.t. tre tabeller med landedata for befolkningstal og offentlige finanser, som er voldsomt forældede - de ser ikke ud til at være blevet opdateret de sidste 10 år. At præsentere sådanne data, som stammer tilbage fra tiden før finanskrisen, er nærmest værre end ikke at vise nogen tal. Da tabellens status demonstrerer, at ingen de sidste 10 år har følt sig kaldet til at ajourføre tallene, vil jeg foreslå, at man simpelthen stryger de pågældende kolonner fra tabellerne.

Mere generelt virker de forældede data, som kan genfindes i mange andre artikler, som et symptom på et generelt problem på dawiki: Der er i praksis ikke frivillig arbejdskraft nok til at vedligeholde alt det datamateriale, som oprindelig er blevet indsat i mange af artiklerne. Det er med til at give hele encyklopædien et forældet og derfor utroværdigt image i det lange løb. Ideelt set ville det løse problemet, hvis man kunne engagere flere personer i arbejdet med artiklerne; men et pragmatisk alternativ kunne også være, at man generelt i artiklerne forsøger at skære ned på antallet af (tabel-)oplysninger, som kræver hyppig vedligeholdelse for ikke at fremstå forældet. Økonom (diskussion) 12. feb 2018, 17:17 (CET)