Diskussion:Formentera

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

attraktioner[rediger kildetekst]

Jeg er uforstående over for, at ordet attraktioner skulle udskiftes med seværdigheder - der er stor forskel på disse begreber, øen har nemlig nærmest ingen seværdigheder bortset fra 4 tårne fra gammel tid samt et par fyr hvoraf det ene står på øens nærmest højeste punkt mod øst - ca 200 meter over havet og iøvrigt det sted hvor hippierne dansede i 60 erne og halvfjerdserne til fullmoon parties

Jeg vil gerne bede om, at ordet seværdigheder føres tilbage til attraktioner

En seværdighed er noget man betragter, mens en attraktion er noget man drages af og nyder --Wildone.dk (diskussion) 19. dec 2017, 15:12 (CET)

ikke encyklopædisk[rediger kildetekst]

Bruger:KnudW jeg forstår på ingen måde, at du opfatter artiklen som ikke encyklopædisk - husk at holde dig inden for de 5 søjler, eksempelvis Wikipedia er frit indhold og Wikipedia har ingen faste regler. Encyklopædi betragtes normalt som en sammenfatning af al menneskelige viden. (Skrev Wildone.dk (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hej Wildone.dk Husk at tage nogen af de andre søjler i betragtning:
  1. Wikipedia er en encyklopædi. Dvs. Det er ikke stedet for artikler, der indeholder egne oplevelser, egne meninger og anekdoter. Wikipedia:Kildeangivelser er en norm og p.t. lider artiklen under at den ikke hare en eneste kilde.
  2. Wikipedia har et neutralt synspunkt. Indholdet skal beskrives præcist, uden forherligelse eller nedgørelse.
  3. Wikipedia har en adfærdsnorm. Wikipedias format og udseende er resultatet af snart 1½ årtis diskussion. Det er det format som brugerne er blevet enig om virker bedst. Er der plads til forbedring? Ja. Er der ting, der der kan gøres på en anden måde? Sikkert. Men fælles for den slags situationer er at man tager en diskussion om det og bliver enige om hvordan tingene skal se ud.
Det betyder ofte at der er nogen, der ikke får ret eller på anden måde må gå på kompromis. Men sådan er det nu engang, når det drejer sig om så stort et projekt med så mange bidragsydere.
P.t. er problemet med artiklen dens form, som ganske vidt er ganske underholdende, men ikke egner sig i en Wikipedia-artikel.
Vendinger som "giver anledning til sjove episoder hvor folk spurter efter deres parasol, ofte i bar røv" og "Hvis eksklusivt kunne gradbøjes, kunne det eksempelvis lyde: eksklusivt, mere eksklusivt, Formentera og helt klart ufatteligt langt fra et SU budget - man kan muligvis udtrykke det som eksklusivt på den luxus hippie agtige måde." egner sig måske på din hjememside eller i en blog, men ikke i en artikel, som må forventes at tage en mere seriøst indgangsvinkel til emnet. Mvh KnudW (diskussion) 26. dec 2017, 13:18 (CET)