Diskussion:Gider dig ikke mer'

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

I en encyklopædisk artikel om en sang, vil baggrunden for hvorfor sangen er skrevet, altid være relevant. Den bør derfor ikke slettes. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. nov 2012, 17:01 (CET)

Synes, bare at det ser subjektivt ud på den måde, med at citere folks ord som realiteter. Hvis, han derimod havde sagt det i blad eller web også, det fremstod som et citat, fra ham ville det passe bedre. Mvh. --Trade (diskussion) 16. nov 2012, 17:02 (CET)
Det er per definition subjektivt, når det kommer fra manden selv - det vil det være, ligegyldigt om det er fra et magasin eller hvor det kommer fra. Det du kan gøre, er at ændre ordlyden og sætningerne i stedet, blot meningen stadig fremgår. mvh Tøndemageren (diskussion) 16. nov 2012, 17:05 (CET)
Det fremgår ikke, hvor han har sagt det - indgår det i sangteksten? --Palnatoke (diskussion) 16. nov 2012, 20:00 (CET)