Diskussion:Hesteofringen

  Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

  Artiklen er groft tendensiøs i sin fremstilling. Der skelnes ikke mellem hvad, der foregik, og Bjørn Nørgaards personlige udlægning heraf. Ligeledes indeholder artiklen ensidigt tendensiøse udsagn om Vietnamkrigen. Rmir2 (diskussion) 14. feb 2020, 12:36 (CET)

  Det er veldokumenteret at der var vold og de massive blodsudgydelser under Vietnamkrigen. Det ville være rart hvis du brugte et minimum af anstrengelse for at finde kilder, før du plasrer en artikel til med km. - Nico (diskussion) 14. feb 2020, 12:51 (CET)
  Tak for jeres kommentarer. Jeg har justeret ordlyden, så det fremgår, at det er samtidige kommentatorer, der ytrede denne holdning - med kildehenvisning MSanderhoff (diskussion) 14. feb 2020, 13:03 (CET)
  Vil det ikke være mere konstruktivt at sætte det mærkat på der siger "denne artikel kunne godt bruge nogle flere kilder, venligst hjælp"? :) MSanderhoff (diskussion) 14. feb 2020, 13:07 (CET)
  Jeg kender ikke noget nærmere til begivenheden udover at jeg husker den omtalt i en Danmarkshistorie, som jeg desværre ikke har ved hånden, så jeg satte "km" ind der, hvor der manglede faktuelle kilder (frem for blot at plastre artiklen til med endnu en bjælkeskabelon).
  Med hensyn til Vietnamkrigen: mon ikke blodsudgydelser gælder enhver krig? Ikke at forglemme den vold og de blodsudgydelser, som fandt sted i Vietnam efter 1975, hvor titusinder af bådflygtninge flygtede fra landet pga. systematisk undertrykkelse og folkemord. Så vidt, jeg har forstået, protesterede folk mod Nørgaards aktion med den begrundelse, at det var meningsløst dyremishandling camoufleret som (eller om du vil: begrundet som) avantgarde-kunst. Det samme gælder forøvrigt også "due-stegningen", der ligeledes var et sadistisk dyremord i mine øjne. Rmir2 (diskussion) 14. feb 2020, 13:39 (CET)
  Nu har jeg sat en kilde mere på - hvordan fjerner man en [kilde mangler]? MSanderhoff (diskussion) 14. feb 2020, 13:41 (CET)
  Rmir2, det vil være dejligt hvis du vil hjælpe med at forbedre artiklen og tilføje mere viden. Min kollega og jeg har gjort, hvad vi havde mulighed for nu og her, og vi kan sikkert tilføje mere senere - er det ikke korrekt forstået, at man altid kan tilføje flere facetter til en Wikipedia-artikel? MSanderhoff (diskussion) 14. feb 2020, 13:45 (CET)
  Jeg ville gerne hjælpe, men den eneste kilde, jeg selv har til rådighed, er ikke tilgængelig for mig her og nu. Når den bliver det, vil jeg se, hvad jeg kan bidrage med. Rmir2 (diskussion) 14. feb 2020, 18:25 (CET)

  Start en diskussion om Hesteofringen

  Start en diskussion