Diskussion:Holstebro

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Middelalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Middelalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af middelalderrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Indbyggertallet i artiklen angår kommunen, og ikke byen. Det bør rettes når Danmarks Statistik snart offentliggør den seneste byopgørelse.--Thomas Thorsen 23. jan 2007 kl. 00:07 (CET)

Ja, det kan der være noget om. De gamle oplysninger var også kommunetal, så jeg opdaterede dem bare. --ThomasMaxe 23. jan 2007 kl. 00:18 (CET)


Jeg opdaterer artiklen med et bedre billede af gådagen --Norton 29. maj 2007, 20:13 (CEST)[svar]

Billede mangler og mild stiftelse bør oprettes[rediger kildetekst]

Kære wiki-folk 1. Der er et kunstværk for enden af gågaden, såvidt jeg husker forestillende en række, almindelige mennesker, nøgne. Modellerne var vist borgere i byen. Hvis det er et blivende kunstværk, fortjener det et billede i samlingen. 2. En mild stiftelse er forklaret her:"Efter Reformationen blev der oprettet et stort antal stiftelser, herunder stiftelser i form af bygninger med boliger for fattige (milde stiftelser) eller for medlemmer af særlige samfundsgrupper, fx håndværkerenker eller ugifte adelige kvinder. " Er der nogen, der kan oprette en side om det (http://denstoredanske.dk/Samfund,_jura_og_politik/Jura/Retshistorie/stiftelse)? Hver gang jeg prøver at indsætte en lille forklaring i en parentes, ændres skrifttypen flere meter nede i teksten bagefter, så det måtte jeg opgive. Morten Svensson (diskussion) 30. jan 2017, 21:15 (CET)

Skulpturen i gågaden er som udgangspunkt underlagt ophavsrettigheder, som afskærer wikipedia fra at gengive vise den, før kunstneren har været død i 70 år. Er den ældre end som så, så tag et billede af den og læg det op på commons. (Under værktøjer: læg en fil op.)
Det med skrifttypeændringen kan jeg ikke gennemskue. Kopier din tekst her, så skal jeg se hvad der evt. kan gøres. Alternativt kan du selv oprette en ny side Stiftelse (bolig) -- 30. jan 2017, 21:28 (CET)Staunited (diskussion)
Artiklen om milde stiftelser er oprettet men skal opdateres (skrevt ud fra Salmonsen). venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 30. jan 2017, 21:52 (CET)