Diskussion:Indien

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Indien Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Indien, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Indienrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
BlankMap-World.svg Denne artikel er en del af WikiProjekt Verdens lande, et forsøg på at forbedre artikler om verdens lande på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Exquisite-folder html.png
  • Denne artikel er blandt dem, som har været vist flest gange på den danske Wikipedia. Du kan derfor være med til at højne Wikipedias brugervenlighed ved at forbedre denne artikel.
  • Har du specifikke kommentarer til artiklens indhold eller detaljerede forslag til ændringer og tilføjelser, bedes du skrive dem her på denne diskussionside.
Artículo bueno-blue.svg Artiklen Indien er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Stock post message.svg Huskeliste for Indien: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Få oprettet uddybende artikler om eksempelvis geografi, politik, kultur og historie. Særligt sidstnævnte er et meget langt afsnit i den nuværende artikel, og kan med fordel flyttes til en uddybende artkel. Toxophilus (diskussion) 26. jun 2016, 13:30 (CEST)
  • Der må kunne skrives noget om servicesektoren under Økonomi. Tænk på alle de it-firmaer (nationale og internationale), som en stribe vestlige virksomheder outsourcer til i disse år. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jun 2016, 14:33 (CEST)
  • Der mangler afsnit om litteratur og musik - to kunstformer, der har meget markante udtryk i landet. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. jun 2016, 14:33 (CEST)
  • Trods det meget lange historie-afsnit mangler der noget om Indiens historie efter uafhængigheden i 1947.--Nikolaj (diskussion) 6. nov 2017, 06:22 (CET)

Ved lidt tålmodighed skulle det kunne lade sig gøre at bruge Billede:Indiastates&utnumbered.png fra Commons, så man kan se, hvor de forskellige delstater ligger. Det kræver vist bare en sammenligning af listen over delstater her i artiklen og listen i beskrivelsen på Commons. Der er vist lidt forskel i rækkefølgen, så listen her kan ikke bare umiddelbart laves til en nummereret liste.--Heelgrasper 25. jun 2005 kl. 23:01 (CEST)

Det var et godt tip, Heelgrasper. Nu er det gjort. Sorteringsværktøjer klarer den slags hurtigt :) --Sir48 (Thyge) 26. jun 2005 kl. 10:08 (CEST)

Moderne Indien og Højkulturerne[redigér wikikode]

Er der nogen grund til at skabelonen Højkulturer bruges på en artikel, der primært omhandler det moderne Indien? Det hører vel til, når der engang laves en artikel om Indien i oldtiden. --Ktp72 26. jun 2006 kl. 09:43 (CEST)


Artikkel om India fra norske wikipedia kan brukes som utgangspunkt for utvide denne artikkeln om "Indien".

Hilsen APS (skrev 84.48.226.95 (diskussion • bidrag) 16. dec 2008, 22:22. Husk at signere dine indlæg.)