Diskussion:Influenza

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Antiguo-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Influenza er blevet afvist som lovende artikel. Artiklen er altså blevet vurderet til ikke at være klar til at blive forbedret til god artikel inden for en overskuelig fremtid. Hvis du er uenig i dette, kan du efter reglerne foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler enten gennominere eller indberette en klage.
Stock post message.svg Huskeliste for Influenza: rediger · historik · overvåg · opdater
 • Artiklen ser ud til hovedsageligt at være en oversættelse af dele af den engelske artikel. Følgende afsnit (og underafsnit) ser ud til at mangle:
  • Mekanisme (Overførsel og Patofysiologi)
  • Forebyggelse (Vaccination og Infektionskontrol)
  • Behandling (Antiviraler)
  • Prognose
  • Historie (Etymologi og Pandemier)
  • Samfund og kultur
  • Forskning
  • Andre dyr (Fugleinfluenza og Svineinfluenza)
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Medicin og sundhed Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Medicin og Sundhed, et forsøg på at koordinere oprettelsen af medicin- og sundhedsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Lille fif til hvordan den kan se ud[redigér wikikode]

Der er en glimrende artikel om tuberkulose, som opfylder alle de krav, denne artikel om influenza ser ud til at mangle. Jeg håber, denne artikel vil hjælpe med at gøre det mere håndgribeligt at få skrevet de manglende afsnit. AncientCitizen 30. nov 2016, 17:27 (CET)

LA-kandidatur afslået[redigér wikikode]

Definitionen på LA er, at Lovende artikler er artikler som Wikipedias brugere forbedrer, med henblik på at gøre dem klar til nominering som gode artikler. Denne artikel har ikke været væsentligt forbedret i 3 år og mangler stadig nogle af de mest fundamentale mekanismer: transmission, patogenese, behandling m.m. (se huskeliste), før den kan blive GA. Dens udsigt til at være GA er desværre lang, og da ingen er i gang med at forbedre den væsentligt lige nu, må status som LA derfor vente. --Masz 15. dec 2016, 20:03 (CET)