Diskussion:J.P.E. Hartmann

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Artiklen J.P.E. Hartmann er blevet udpeget som lovende artikel. Det vil sige at den vurderes klar til at blive forbedret til en god artikel. Hvis du kan opdatere eller forbedre den, så gør det gerne, men diskuter gerne større ændringer her først.

Huskeliste for J.P.E. Hartmann: rediger · historik · overvåg · opdater
  • Som Morten nævner i diskussionen mangler der i den grad kilder til teksten. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. jul 2016, 16:11 (CEST) Gjort - så skulle det meste været dækket ind. Rmir2 (diskussion) 18. jul 2016, 17:14 (CEST)
  • Der er brug for en noget mere omfattende indledning, der kort dækker hele artiklens indhold. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 18. jul 2016, 16:11 (CEST) Gjort Rmir2 (diskussion) 18. jul 2016, 16:48 (CEST)
Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Lovende artikel LA Denne artikel er blevet vurderet til Klasse LA på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Stavning af fornavn[rediger kildetekst]

Er der nogen, som med sikkerhed kan bestemme den korrekte stavemåde af hans fornavn? Her og nu har jeg ikke adgang til trykte kilder, og på internettet støder jeg både på Johan og Johann. --Troels Nybo 8. okt 2008, 10:28 (CEST)

Afslået til LA[rediger kildetekst]

Der er ingen referencer til kilder i hele artiklen, og derfor er artiklen afslået til LA. --Morten1997 (diskussion) 19. dec 2013, 21:43 (CET)

  •  Kommentar til Morten1997: var det ikke en ide at tilføje en huskeliste, hvis/når du afslår en artikel? Så er der skabt grundlag for at få løst alle opkomne problemer inden ny nominering. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 20. dec 2013, 13:49 (CET)