Spring til indhold

Diskussion:J.W. Hornemann

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Guldalderen Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Guldalderen, et forsøg på at koordinere oprettelsen af guldalder-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Botanik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Botanik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af botanikrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Skjult tekst[rediger kildetekst]

Copyvio eller ...?

-> Skjult tekst læsligt ved redigeringen

 •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 12. mar 2018, 11:46 (CET)

Det er sandsynligvis Copyvio fra https://www.myheritage.dk/search-records?action=person&siteId=143413531&indId=4029510&origin=profile men man skal logge ind for at læse det. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 12. mar 2018, 13:17 (CET)
Så må den jo ikke bruges Villy :) Fy! Fy! Så må vi lade det forblive fjernet. Tak for svaret Villy!  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 12. mar 2018, 13:42 (CET)
Bruger:Rodejong og Bruger:Villy Fink Isaksen - Vær obs på udgangspunktet, når I ser på de artikler, der er oprettet pba. de gamle leksikaer. Det afsnit kommer direkte fra http://runeberg.org/dbl/8/0103.html og er derfor ikke kopieret andre steder fra. Mhv KnudW (diskussion) 13. mar 2018, 15:52 (CET)
Ok - KnudW - det havde jeg overset, du har ret. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 13. mar 2018, 16:03 (CET)
jeg var heller ikke opmærksomme på det.  •   Rodejong   💬 ✉️  🖖 13. mar 2018, 16:52 (CET)