Diskussion:Jakob Andersen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det billede, der ankes over, er mit eget - har selv ophavsretten. Når det står på Gyldendals website er det simpelthen fordi jeg har leveret det til dem.(Skrev Lotjak (diskussion • bidrag) 11. sep 2014, 17:14‎ . Husk at signere dine indlæg.)

Hele artiklen er direkte kopieret fra Gyldendal.dk så hvis Du har skrevet den og har ophavsretten bedes du dokumentere det på en mail til info-da@wikimedia.org. - vh. Nico (diskussion) 11. sep 2014, 17:28 (CEST)

Flyttet fra artikel[rediger kildetekst]

Wikipedias redaktører har indsat tre anmærkninger til denne artikel. To herover, og en i bunden. Mine (Jakob Andersens) bemærkninger: Ad) "Autobiografi". Rigtigt. Jeg har selv skrevet det, der står. Alt er imidlertid verificerbart. Ad) "CV?". Uenig i det anførte. Ad) "Der mangler kildehenvisninger i denne artikel". Jeg har skrevet tusindvis af artikler i danske og udenlandske dagblade, magasiner, tidsskrifter samt skrevet mange bøger. Der er også skrevet om mig utallige steder i blade og bøger. Umuligt at indsætte kildehenvisninger til de stærkt komprimerede oplysninger i artiklen.(Skrev ‎93.167.193.218 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Artiklen bærer i høj grad præg af at være en oplistning af meritter, snarere end en løbende beskrivelse. Dermed mener jeg at CV-kritikken er berettiget.
Der kan sagtens indsættes kildehenvisninger til specifikke udsagn i artiklen. Hvis forfatteren er så omtalt, som artiklen og forfatteren oplyser, burde det være nemt at finde upartiske kilder, der kan dokumentere udsagn. Som en hjælp indsætter jeg {{kilde mangler}} ved nogle eksempler. --|EPO| COM: 25. okt 2014, 16:07 (CEST)

Scientology[rediger kildetekst]

Jakob Andersen anførte i sine artikler, Scientology som "kult". I Danmark er de ikke anerkendte som religion: https://www.berlingske.dk/samfund/politikere-afviser-scientology-som-religion Og i Tyskland er de betegnet som en "sekt" og forbudte: https://www.information.dk/udland/2007/12/scientology-forbudt-tyskland Når opslaget er om Jakob Andersen og hans virke, må det være rimeligt, at "kult" bruges i denne sammenhæng. (Skrev JensAlstrup (diskussion • bidrag) 29. maj 2020, 23:35‎. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg anser betegnelsen "kult" som værende meget negativt ladet, og mener at "nyreligiøs bevægelse" er mere neutral. Men sætningen "Jakob Andersen førte en mangeårig kampagne mod Scientology, hvilket resulterede i en række retssager, som han vandt." kan godt omformuleres til noget i stil med "Jakob Andersen førte en mangeårig kampagne mod Scientology, som han betegnede som en kult. Denne kampange resulterede i en række retssager, som han vandt.", hvis du har kilder på at han brugte betegnelsen. Jeg har ikke lige kunne finde artikler online på dette.--Kjeldjoh (diskussion) 30. maj 2020, 20:44 (CEST)[svar]