Diskussion:Jarmers Tårn

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Candidato-Artículo bueno-blue.svg Artiklen Jarmers Tårn er kandidat til at blive lovende artikel. Hvis du ikke har ydet væsentlige bidrag til artiklen, kan du enten bekræfte eller afvise denne nominering som foreskrevet i udvælgelsesproceduren for lovende artikler.

Stock post message.svg Huskeliste for Jarmers Tårn: rediger · historik · overvåg · opdater

Opret huskeliste

Københavns historie Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Københavns historie, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Københavns historie-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Arkæologi og Oldtid Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Arkæologi og Oldtid, et forsøg på at koordinere oprettelsen af arkæologi- og oldtidsrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Militær Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Militær, et forsøg på at koordinere oprettelsen af militærrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
B Denne artikel er blevet vurderet til Klasse B på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

LA-nominering[redigér wikikode]

Der mangler et afsnit om tårnets tidlige historie i brødteksten. Det er nævnt i indledningen, men her bør jo kun være en opsummering af resten af indholdet. Det ville også være godt med mere beskrivelse af arkæologiske udgravninger af tårnet. Mvh. Toxophilus (diskussion) 1. sep 2021, 12:52 (CEST)[svar]