Spring til indhold

Diskussion:John F. Kennedy

Sidens indhold er ikke tilgængeligt på andre sprog.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Det Fremragende Projekt Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af Det Fremragende Projekt, et forsøg på at få oversat fremragende artikler fra andre sprog på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Vedr. brug af lange citater

[rediger kildetekst]

Stort set hele afsnittet "Attentatet på John F. Kennedy" er et langt citat taget fra http://www.svifnik.dk/composite-295.htm - ret beset er det vel ikke formålet med Wikipedia at lade så stor en del af artiklerne bestå af citater. Det virker lidt unødvendigt på mig. apw 27. okt 2006 kl. 14:16 (CEST)

Citatafsnit

[rediger kildetekst]

Citaterne bør findes på Wikiquote og ikke her. I det mindste skal de oversættes, og det må være nok med tre-fire af de vigtigste. --PhoenixV 14. jun 2007, 21:52 (CEST)

Hvorfor er disse 2 henvisninger fjernet under se også ?

- Zilotte 7. sep 2009, 22:06 (CEST)

Kan ikke rette slette infoboks oplysning vedrørende partner

[rediger kildetekst]

Ser man i artiklen er der angivet en partner. I kildekoden, kan man ikke se oplysningen. Hvordan får jeg rettet/slettet informationen? (Skrev Mhviid (diskussion • bidrag) 18. sep 2019. Husk at signere dine indlæg.)

Der er i spørgsmål sat spørgsmålstegn ved Marlene Dietrich som partner i en email til mig, men måske skulle det hedder noget andet feks. sexpartner, sidespring eller noget helt andet. Den engelske wiki har et afsnit om seksuelle affærer måske skulle tilføjes i den danske udgave. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 18. sep 2019, 18:10 (CEST)

I redigeringstilstand fremkommer "partner" ikke. Under alle omstændigheder er det suspekt at nævne Marlene Dietrch, rygterne går på Marilyn Monrø. Men da ikke partner. Håber, at en eller anden kan fjerbne det fra infoboksen.--Ramloser (diskussion) 10. okt 2020, 22:58 (CEST)
Det er ikke vandalisme men en kildebelagt oplysning på Wikidata. Om den er sand afhænger nok af den brugte definition på "partner". Se f.eks. https://www.berlingske.dk/kultur/tidsskrift-kennedy-havde-affaere-med-marlene-dietrich. Under alle omstændigheder er sådanne tilfælde en af grundene til at jeg kæmpet en lang kamp for at gøre hentning af oplysninger fra Wikidata indstillelig i infobokse. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. okt 2020, 23:08 (CEST)
PS. Hvis man vil redigere artiklen, er det forklaret i skabelondokumentationen hvordan feltet fjernes fra infoboksen. --Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. okt 2020, 23:13 (CEST)
Selv hvis det er rigtigt, at de havde en 20 minutter lang "affære", er korrekt, kan det næppe berettige til betegnelsen "partner"--Ramloser (diskussion) 11. okt 2020, 19:04 (CEST)