Diskussion:Jytte Abildstrøm

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

hvem vil hente et billede af jytte abildstrøm på riddersalens hjemmeside. jeg kan ikke finde ud af det!Sobby 1. feb 2006 kl. 20:00 (CET)

Har du overhovedet licens til at bruge et billede derfra på Wikipedia? Hvis ikke, vil det være spildt arbejde, da billeder på Wikipedia skal være udgivet under en licens der er kompatibel med GFDL - ellers bliver de slettet igen.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. feb 2006 kl. 20:09 (CET)
PS: Husk at underskrive dine diskussionsindlæg, det gøres med fire tilder (~~~~).

Vidste ikke alle de tekniske ting omkring billeder. Er blot begyndt at skrive på wikipedia, fordi jeg synes det er et vanvittig spændende koncept. Prøver at skrive om interesse områder, og mangler ofte at kunne sætte et relevant billede ind til artiklen. Hvordan dette gøres, er det ikke lykkedes mig at opklare.Sobby 1. feb 2006 kl. 20:18 (CET)

Hvordan billeder lægges op og indsættes er forklaret på oplægningssiden, men som nævnt skal licensbetingelserne først være på plads.
Desværre er billeder af nutidige personer svære at fremskaffe under en GFDL-kompatibel licens. Det er langt nemmere at finde billeder af steder og ting, fx ved selv at knipse dem (det gør flere af os).
Måske kan du være heldig at finde relevante billeder på Wikipedias søsterprojekt Commons (dog næppe af Jytte Abildstrøm), i så fald slipper du for at skulle oplægge dem.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 1. feb 2006 kl. 20:29 (CET)