Diskussion:København-Slangerup Banen

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Bane Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Jernbaner, et forsøg på at koordinere oprettelsen af jernbanerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

Sammenskrivning[rediger kildetekst]

Bør artiklen ikke sammenskrives med Hareskovbanen. Det er den samme bane, og det er i artiklen Hareskovbanen at banens historie bahandles. --Madglad (diskussion) 10. jul 2016, 17:09 (CEST)

Det er Lcl, der tilbage i 2009 lavede særskilte artikler for selskaber og baner i en række tilfælde. Årsagen var givetvis, at en del baner har skiftet ejer flere gange i tidens løb. Det betyder for eksempel, at oplysninger der var relevante for selskabet København-Slangerup Banen, som artiklen her handler om, ikke rigtig er det nu, hvor banen ejes af Banedanmark og drives af DSB. Men ja, det virker da lidt mærkeligt, når der for eksempel er særskilte artikler for selskabet Odsherreds Jernbane og for Odsherredsbanen, til trods for at selskabet aldrig havde andre baner. --Dannebrog Spy (diskussion) 10. jul 2016, 19:55 (CEST)