Diskussion:Kendo efter Meiji-restaurationen

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Sletningsforslag: Kendo efter Meiji-restaurationen

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Artiklen Kendo efter Meiji-restaurationen er blevet sammenskrevet med artiklen Kendo før Meiji-restaurationen til artiklen Kendo. Se eventuelt årsagen til sammenskrivningsforslaget på følgende diskussionsside: https://da.wikipedia.org/wiki/Diskussion:Kendo --Kontoreg 18. okt 2013, 00:30 (CEST)

  • Slet - Eftersom artiklen nu er overflødig. --Kontoreg 18. okt 2013, 00:30 (CEST)
  • Slet - støtter. Rmir2 (diskussion) 19. okt 2013, 09:55 (CEST)
Konklusion:
Artiklen er sammenskrevet efter konsensus om sammenskrivning og artiklen har i dag ikke væsentligt indhold. Ingen protester mod sletning. Pugilist (diskussion) 24. okt 2013, 13:03 (CEST)

Hej Kontoreg

Jeg ved ikke hvor relevante IMAF og Dai Nippon.. er. Der er desuden et dødt link. Jeg ved at folk fra Dansk Kendo Forbund snarligst vil opdatere artikel og referencer. Måske skal vi vente på sagkundskaben. Mvh. General Stærk 25. mar 2011, 21:28 (CET)

Til 'General Stærk'
Artiklen omhandler den moderne kendo! FIK er kun en af organisationerne i verden, som organiserer kendo verden over. IMAF er en ældre organisation, som organiserer kendo internationalt, så mon ikke denne organisation har en lige så stor berettelse i denne kontekst!? -Måske ovenikøbet en større berettelse?
Jeg har rettet de døde link, tak for opmærksomheden.
Jeg må indrømme, at jeg trak lidt på smilebåndet vedrørende din bemærkning om 'sagkundskaben' ;)
I øvrigt virkede din sletning af de eksterne henvisninger til øvrige internationale kendo organisationer som ukonstruktivt. Jeg vil foreslå, at du bidrager med konstruktive tilføjelser i stedet for at kritisere og slette information, der har relevans for artiklen.
Kontoreg 25. mar 2011, 22:10 (CET)
Kære Kontoreg
Godt ord igen. Uden at være nogen form for ekspert på emnet IMAF, finder jeg det dog sigende at hverken den engelske, tyske, eller svenske artikel nævner IMAF. Det kunne man jo tolke som værende fordi det ikke har stor relevans. Mao. ikke ukonstruktiv sletning, men korrigering i fht. de langt mere udbyggede artikler. Mht. Sagkundskab - tja bum bum. Altså det er vel ønskværdigt at artikler bliver skrevet af dem, der (naturligvis uden bias) ved noget om emnet. Bedste hilsener General Stærk 25. mar 2011, 22:31 (CET)
Til 'General Stærk'
Nå, skal du nu til at undervise i bias? Hvad med dig selv, hvad er du godt i gang med? Hvis det ikke er bias at slette oplysninger, blot fordi oplysningerne ikke understøtter din bias, så ved jeg ikke, hvad det er du foretager dig! Så din belæring kan du godt beholde for dig selv!
Du bliver ved med at slette oplysninger om | International Martial Arts Federation (IMAF). Din argumentation om at IMAF ikke fremgår af andre wikipedia-sprogversioner, så derfor skal IMAF heller ikke nævnes i denne artikel holder ikke vand. Du kan ikke udenom, at IMAF eksisterer og i høj grad organiserer den moderne kendo. Du skriver, at du ikke er ekspert på emnet IMAF, men du kan i det mindste gøre dig den ulejlighed at læse om, hvad IMAF står for, før du sletter information om denne organisation. Hvis du ikke forstår engelsk, kan du bare sige til, så skal jeg nok oversætte dette for dig.
Jeg har derfor genindsat informationer om IMAF, som du har slettet fra artiklen. Kontoreg 28. mar 2011, 18:41 (CEST)
Hej Kontoreg
Internationalt Kendo Forbund (FIK) organisere over 8 millioner medlemmer i nært samtlige lande i verden. Der ud over er FIK medlem af SPORTSACCORD, hvilket gør dem til den eneste der kan kalde sig den officielle repræsentant for kendo på verdenplan.
IMAF har en kendo Division korrekt, men medlemstallet er forsvindende lille i forhold. IMAF er ikke engang tilstede i DK og har ingen kendo i EU. Der må være en peditesse grænse for hvad man tager med. (Skrev 93.176.85.68 (diskussion • bidrag) 28. mar 2011, 20:46. Husk at signere dine indlæg.)
Lige en tilføjelse: Jeg syntes det er en noget grov tone Kontoreg føre her. Jeg er lidt uforstående over for denne brug af tydelig provokation. Det hør ikke hjemme i en saglig disktution på wiki.
Det skal siges at jeg ikke kender "General Stærk" men jeg kan tydeligt følge hans argument.
Til 93.176.85.68
Du er med til at sprede yderligere misinformation om den moderne kendo. Misinformation om den moderne kendo er der rigeligt af i forvejen, så lad være med at bidrage med denne proces!
Der er tale om politisk propaganda, når der reklameres med, at et kendo forbund er ’officiel repræsentant’. ’Officiel repræsentant’ skal ses i forhold til organisationsregiet. Det vil sige, hvis et kendo forbund er medlem af FIK, så er dette forbund ’officiel repræsentant’ i forhold til organisationen FIK. På tilsvarende måde er FIK ’officiel repræsentant’ i forbindelse med deres medlemskab af SportAccord.
Hverken FIK eller SportAccord har juridiske beføjelser over IMAF.
FIK er majoriteten inden for den moderne kendo, men dette ekskluderer forhåbentlig ikke en beskrivelse af, at IMAF også organiserer den moderne kendo. Dine bemærkninger om ’petitesse’ og min ’grove’ tone lader jeg stå for sig selv. Kontoreg 29. mar 2011, 00:13 (CEST)
Kære Kontoreg,
Jeg har ingen bias i fht. IMAF. Jeg forholder mig mig til hvad de øvrige artikler siger om emnet. Men hvis du mener det er bydende nødvendigt
for fuldstændighedens skyld af liste IMAF, så skal jeg nok afstå fra at slette dine links. Det lader til at jeg bliver sekunderet af
93.176.85.68. Men eftersom, de ikke engang organiserer kendo i Europa, kan du så ikke rykke linket ned, så relevansen fremgår tydeligere for
danske læsere. Og jo, kære Kontoreg, jeg forstår fint engelsk. At en hjemmeside postulerer noget, er bare ikke det samme som at det er
sandt, eller relevant.
Lad os da i fælleskab satte barren lidt højere for tonen her på wiki. Mvh.--General Stærk 28. mar 2011, 23:00 (CEST)
Til Kontoreg
Jeg spreder ingen misinformation. IMAF organisere er lang række forskellige stilarter der iblandt kendo, De har ingen info om hvor, hvorfor eller hvad det er ved kendo de udbyder og de er ikke repræsenteret i EU. Der er mange der "pryder sig med lånte fjer" og påstår at de er repræsentant for en stilart, det betyder ikke at der er indhold i det.
FIK er anderkendt i hele verden (også af den Japanske stat) og de er eneste der åbenlyst og frit for alle laver et aktivt arbejde for at udbrede kendo. De har en historisk legitim stærkt bånd til Kendo som er velkendt. Det er ikke reklame for EN organisation, der er effektivt kun en organisation der arbejder med kendo.
I mange lande både i og udenfor EU er det medlemskabet af SPORTSACCORD, der er afgørende for om en stat anser et forbund for at være legitime/officiel repræsentant for dens sportsgren og kendo anses (desvære) som en sport. legitimitets delen og ønsket om at kendo ikke skulle være en OL disciplin var også den største grund til at FIK blev meldt ind i sin tid. (I skab kontrast til hvad der ellers siges om FIK's medlemsskab).
--(skrev 93.176.85.68 (disk. • bidrag) 29. mar 2011, 16:50. Husk at signére dine indlæg.)
Til 93.176.85.68
Hvis du ikke spreder misinformation, så bliver du nødt til at dokumentere dine udsagn:
1) Du skriver, at der er mange, som 'pryder sig med lånte fjer'. Hvilke organisationer tænker du på? Hvordan definerer du ordet 'mange'?
2) Du skriver, at FIK har 'historisk legitim'. Hvad mener du med dette?
3) Du skriver, at FIK er anerkendt i hele verden. Hvem er det konkret, som har anerkendt FIK ud over SportAccord og de medlemmer, som i forvejen er medlem af FIK?
4) Du skriver, at den japanske stat har anerkendt FIK. Dette bliver du vist nødt til at dokumentere.
5) Du forsøger at forklare FIK's hensigt med deres medlemskab af SportAccord. Men hvorfra har du dine kilder? Hvor kan man læse, hvilken dagsorden FIK har med deres medlemskab af SportAccord? Det er muligt, at SportAccort og andre har travlt med at forklare FIK's medlemsskab af SportAccord, men hvad siger FIK selv. Hvor finder vi officielle oplysninger fra FIK, hvor der oplyses om dette forhold? 29. mar 2011, 15:32 (CEST)Kontoreg
Til Kontoreg
1) Det er sket indefor for næsten alle Budo stilarter, at folk selv finder på systemer som de prøver at sælge som det originale, desvære også inden for kendo. MACDOJO er ikke et ukendt fænomen heller ikke inden for forbund. IMAF har ingen åbenlys plan for kendo og næsten ingen klubber, de er har ingen stemme i omtalen af kendo.
2) All Japan Kendo Federation (AJKF) er kendo i Japanske øjne og varetager styringen af kendo. FIK er udspringer af AJKF og styres i stort omfang af Japan.
3)Jeg tror du skal læse teksten igen.
4)se punkt 2
5)Jeg var med til Generalforsamling i FIK hvor emnet blev fremlagt første gang (VM i Glasgow) og nej jeg har ikke noget referat du kan se.
Jeg forstår ikke helt din modstand i dette emne eller hvorfor du åbenbart føgler dig så forurettet.(skrev 93.176.85.68 (disk. • bidrag) 29. mar 2011, 01:37. Husk at signére dine indlæg.)
Til 93.176.85.68
ad 1) Jeg kan forstå på dig, at det er IMAF som 'pryder sig med lånte fjer'. Jeg kender ikke til begrebet MACDOJO og du behøver ikke forklare dette 'fænomen', fordi jeg kan ikke holde ud at høre mere på din intolerance over for øvrige organisationer!
ad 2) All Japan Kendo Federation (AJKF) har været med til at stifte FIK i år 1970, så derfor er FIK 'historisk legitim'. Hvis det er sådan, det skal forstås, så giver jeg dig ret.
Det hænger jo sammen med, hvad jeg tidligere har forklaret, citat:
Der er tale om politisk propaganda, når der reklameres med, at et kendo forbund er ’officiel repræsentant’. ’Officiel repræsentant’ skal ses i forhold til organisationsregiet. Det vil sige, hvis et kendo forbund er medlem af FIK, så er dette forbund ’officiel repræsentant’ i forhold til organisationen FIK. På tilsvarende måde er FIK ’officiel repræsentant’ i forbindelse med deres medlemskab af SportAccord.
ad 3) Du svarer ikke på spørgsmålet!
ad 4) Du svarer ikke på spørgsmålet!
ad 5) Med andre ord, du kan ikke dokumentere FIK's hensigter. Det er også meget at forlange af dig, men jeg kan godt forstå, hvorfor du har svært ved at svare på spørgsmålet, fordi dagsorden (hensigten) er åbenbart hemmelig for offentligheden!
Du mangler stadigvæk at godtgøre for din misinformation vedrørende:
3) Du svarer ikke på følgende spørgsmål: 'FIK er anerkendt i hele verden'.
Jeg spurgte til hvem har anerkendt FIK? Mener du de forbund som i forvejen er medlem af FIK, eller hvem er det, som du referer til?
4) Du skriver: 'FIK er anderkendt i hele verden (også af den Japanske stat)'.
Jeg spørger endnu engang: Hvor har du det fra, at FIK skulle være anerkendt af den japanske stat?Kontoreg 30. mar 2011, 00:41 (CEST)
Hej Kontoreg
Jeg fornemmer at du har en personlig interesse I dette emne og siden du laver så meget raballer over ingen ting. Dit skriveri om emnet viser at du heller ikke er uden viden i emnet. Jeg gætter også på at du holde til på den "traditionelle" kendo side. Så jeg er ikke den eneste der laver politisk propaganda her, hvis det er det du vil kalde det.
Sjovt nok er min IP adresse hvad gang blevet lukket ude fra alle "traditionel kendo forbunds" hjemmesider (og det er mange hjemmesider) efter jeg har skrevet her. Det viser vist bare at der er nogle der har større brug for at kontrollere hvad der bliver sagt en andre. Du kan frit læse om FIK og DKF som du lyster og jeg garanterer at din IP ikke bliver udelukket. At FIK indre politiske kampe ikke bliver lagt ud på nettet er vel ingen overraskelse og vi må nok vente til, at der bliver skrevet en bog om emnet.
Jeg har masser af tolerance for andre tilgange til kendo. Hvis du kender noget til Kendo vil du også vide at det er denne forståelse og kommunikation der udvikler en. Man kan ikke lære kendo ved at lukke verden ude og kæmpe med sig selv hver dag. FIK er et kæmpe fællesskab hvor der er plads til at alle kan udvikle sig i den retning de ønsker. IMAF's kendo AFDELING er en mikroskopisk del af en forening der sikkert har sin ret, men ikke har formået at udvikle sig og mere ligner at den er under afvikling. Den har ingen stemme i verden og ingen ved hvad de laver.
Hvis det virkelig er så vigtigt for dig at IMAF er repræsenteret kan vi godt gøre det. Så vil jer forslå at det bliver under et separat punkt under titlen "Andre kendo udbydere"(skrev Møllgaard (disk. • bidrag) --30. mar 2011, 10:39. Husk at signére dine indlæg.)


TIL 'Møllgaard-lejren'


FAKTA


International Martial Arts Federation (IMAF) har domicil i Japan blev stiftet i 1952.

Kilde: http://www.imaf.com/about.html

IMAF organiserer den moderne kendo på internationalt niveau.

Kilde: http://www.imaf.com/kendo.html

IMAF organiserer desuden øvrige japanske discipliner på internationalt niveau: Judo, karatedo, aikido, iaido, nihon jujutsu og kobudo.

Kilde: http://www.imaf.com/divisions.html

All Japan Kendo Federation (AJKF) er et nationalt kendo forbund i Japan, blev stiftet i 1952.

Kilde: http://www.kendo-fik.org/english-page/english-page2/brief-history-of-kendo.htm

International Kendo Federation (FIK) organiserer den moderne kendo på international niveau, blev stiftet i 1970.

Kilde: http://www.kendo-fik.org/english-page/english-page2/What-is-IKF.htm

FIK er en demokratisk organisation, der ledes af repræsentanter fra forskellige medlemslande (zoner).

Kilde: http://www.kendo-fik.org/english-page/english-page2/What-is-IKF.htm

FIK har inddelt sine medlemmer i zoner, hvoraf All Japan Kendo Federation (AJKF) er et af medlemmerne af FIK.

Kilde: http://www.kendo-fik.org/english-page/english-page2/IKF-affiliates/IKF-affiliates.htm
  • Det er misformation at hævde, at FIK er den eneste internationale organisation, der organiserer den moderne kendo, fordi International Martial Arts Federation (IMAF) organiserer også den moderne kendo på internationalt niveau.
  • Det er misinformation at hævde, at FIK styres mere eller mindre af All Japan Kendo Federation og dermed hentyde til udemokratiske tilstande. FIK er en demokratisk opbygget organisation. (Se dit svar på mit spørgsmål nr. 2)
  • Det er misinformation at hævde, at medlemmer af FIK er de eneste kendo forbund, der er de rigtige forbund, fordi dette forhold kun er gældende inden for eget regi.
  • Det er misinformation at hævde, at et forbund er ’officiel repræsentant’ for et land, blot fordi man er medlem af SportAccort og FIK. Det er repræsentanter i SportAccort og FIK, som afgør optagelse af forbund efter eget reglement. Mere ligger der ikke i betegnelsen ’officiel repræsentant’.

Organisationen SportAccord kædes sammen med optagelse til de Olympiske Lege. SportAccord kan indlede forhandlinger på medlemmernes vegne vedrørende optagelse på det olympiske program. - Der er intet i vejen med sport, men forholdene skal forklares i deres rette sammenhæng. Dette forhold gælder også, når information drejer sig om FIK og SportAccord.

Jeg byder mig ikke om misinformation, fordi de er til skade for mennesker, som ikke ved bedre. Kontoreg 30. mar 2011, 21:19 (CEST)

Hej Kontoreg
Flot liste du har lave, den har du brugt lidt tid på. Det ændre ikke på at du ikke læser hvad jeg skriver.

Sportsaccord KAN indstille til OL, men det er ikke det samme som at FIK VIL optages i OL. Som sagt der var andre grunde. Kendo værdier og OL værdier går ikke så godt sammen, men det ved du nok godt.

Du glemmer at svare på mit spørgsmål, så vi kan komme videre.
Jeg forslå IMAF bliver nævnt under et separat punkt under titlen "Andre kendo udbydere" eller måske (andre udbydere af moderne kendo)

Så er de nævnt og alle er glade--Møllgaard 30. mar 2011, 22:17 (CEST)

Til Møllgaard
Du prøver alle mulige krumpspring på at negligere IMAF som organisation, men 'Møllgaard-lejren' kommer ikke uden om, at IMAF er en af de ældste organisationer i Japan og derfor skal stå beskrevet under det historiske afsnit. Spørg selv din historielærer. Endvidere skal IMAF stå opført under eksterne henvisninger på lige fod med øvrige organisationer, som organiserer den moderne kendo. Hvorfor skal det være så svært, se min dokumentation for mine påstande under FAKTA. Men nu har jeg i dette mindste skåret det ud i pap for 'Møllgaard-lejren eller hvad'?
Det er utroligt, som du bliver ved med at misinformere dine medlemmer og Wikipedia-læserne!!!
Problemet med dig er, at du ikke anvender dokumentation for dine påstande. Du skriver: 'Kendo værdier og OL værdier går ikke så godt sammen', hvor har du den information fra? Hvordan kan du dokumentere denne påstand? Hvordan går det i øvrigt med dokumentere din tidligere påstand om, at den japanske stat har anerkendt FIK? Undskyld, men dette tangerer til storhedsvanvid, jeg håber, at øvrige Wikipedia-læsere kan forstå, at jeg ikke kan bruger mere tid på dig, når dialogen skal foregå under disse omstændigheder! Kontoreg 31. mar 2011, 12:41 (CEST)
Til Kontoreg
Du bliver ved med at påstå at jeg misinformere. Jeg stiller bare tingene i forhold til hinanden og der er et seriøst misforhold i at sammenligne IMAF og FIK i kendo sammenhæng. Der nok en grund til at IMAF ikke er nævnt på andre sprog i WIKI.
Jeg fremstå herinde med mit navn og hvis du googler det sammen med "kendo" finder du hurtig ud af hvem jeg er. Du gemmer dig bag et pseudonym og ingen kender dine interesser i denne misere.
Det jeg syntes er interessant er at du så behændigt har udgået at svare på mit påstand om at du er fra ”traditionel kendo forbund”. Dette kan kun tages som din stille accept på at dette er tilfældet. Derfor har du gang i politisk propaganda i samme grad som du påstår at jeg har.
Og du er interesse i hvad der står her, for at kunne profilere din version af kendo som den orginale, klassiske eller traditionelle.
Du prøver at gøre dig selv til "den Hvide Ridder" af på Wikipedia, for læsernes skyld!. Dette er et dårligt røgslør for at du er her for din egen skyld, for at fremme dine holdninger og interesser i kendo .
At du ikke engang kan så frem og være ærlig, siger mere om dig end om undertegnet.
Jeg er her fordi jeg gerne ser at folk for et godt indblik i kendo, ikke andet.
Disclaimer:
Det skal understreges at jeg er ikke her i DKF forbindelse og det er ikke en del af DKF’s PLAN at skulle på noget måde anvende medier som WIKI til noget som helst. --Møllgaard 31. mar 2011, 16:36 (CEST)
Til 'Møllgaard-lejren'
Hvorfor forholder du dig ikke til debatten? Du har stadig ikke fremført dokumentation for alle dine påstande!
Kære Wikipedia-læsere, Jeg kan henvise til artiklen ’Kendo Definition’ på http://www.kendo-definition.dk/. Denne artikel beskriver forholdet mellem kendo og sport. Artiklen er spækket med kildehenvisninger, der underbygger artiklens udsagn. Husk at læse referencer og noter, fordi i dette afsnit står der nyttige oplysninger, hvor der er links til yderligere dokumentation for artiklens påstande. Dette var mine sidste ord i denne 'debat'.Kontoreg 31. mar 2011, 19:13 (CEST)

Hej Kontoreg

Jeg bruger ikke mere tid på dette. 

Jeg kan kun konstatere er der nogen her der er utroværdig må det være dig. Du tør ikke og stå frem med hvem du repræsentere. Så har du den færkhed at begynde åbenlyst at reklamere for et site, der er lavet af dig og dit eget forbund og som frem føre jeres og kun jeres holdninger til kendo. Her kan man snakke om propaganda i STOR STIL. Så kan i selvfølgelig skrive hvad i vil uden der er nogen der siger jer i mod.

Det er dybt utroværdig. Det er ussel opførsel af værste skuffe!

Derud over er jeg dybt frustreret over at se jer misbruge kendo gode navn på denne måde! Faveller!--Møllgaard 31. mar 2011, 22:41 (CEST)

Hej Møllgard
Artiklen handler generelt om den moderne kendo og ikke kun om International Kendo Federation (FIK).
Jeg kan forstå, at FIK er en meget stor organisation, men International Martial Arts Federation (IMAF) organiserer kendo på lige fod med FIK. Derfor virker det nedladende, at du vil have IMAF opført under 'andre kendo udbydere'. IMAF bør derfor opfører på lige fod som FIK under de eksterne henvisninger, med fx overskriften: 'Internationale kendo organisationer'. Jeg har derfor tilbagerettet din redigering. Love-amager 18. apr 2011, 14:41 (CEST)
Til Møllgaard
Jeg mener også, at artiklen indeholde en beskrivelse af den moderne kendo, der er organiseret uden for FIK. FIK har ikke patent på kendo! Peep 18. apr 2011, 18:55 (CEST)
Kære Peep og Love-amager
IMAF arragerer ikke kendo på lige fod med FIK. Som Mølgaard, har beskrevet arrangerer IMAF ikke kendo i verden, europa og de facto ej heller i :::Japan. Hvis i kan nævne klubber/dojoer der er under IMAF er i velkomne til at byde ind. Verdensmesterskaberne og europa- er i FIK og EFK regi. Det :::vil derfor bare forplumre informationen om kendo at sidestille IMAF med FIK. Hermed tilbagerettes (igen) til en version der tilgodeser brugerne.
Mvh. General Stærk 21. apr 2011, 11:18 (CEST)

Skrivebeskyttet[rediger kildetekst]

Jeg har nu skrivebeskyttet denne side med en uge som udløbstid, så kan I få ro til at diskutere videre herover.
- Sarrus (db) d. 22. apr 2011, 21:53 (CEST)

Det er fint at den er blevet skrivebeskyttet. Det er bare synd at den er blevet skrivebeskyttet samtidig med at der er nogle der har ødelagt indholdet. Jeg forslår brugere at se bort fra denne atikkel om kendo da indholdet er helt ude i skoven!--Møllgaard 25. apr 2011, 11:48 (CEST)

Er enig med Møllgaard og General Stærk. Det virker urimeligt at IMAF skal have så meget spalteplads, i betragtning af hvor inferiøre de lader til at være i kendo sammenhæng. Det virker desuden mærkeligt at wiki tillader åbenlys reklame, jvf. nederste paragraf i artiklen. Mvh. edelweiss

Ditto. IMAF gør sikkert fine ting for andre sportsgrene, men her har de intet at gøre--Sund Fornuft 28. apr 2011, 12:15 (CEST)
IMAF skal ikke lide under, at repræsentanter fra 'Møllgaard-lejren' åbenbart ikke gider at beskrive, hvad FIK står for, men i stedet vælger at bruge deres tid på hærværk af artiklen ved at slette informationer om IMAF.
Til Møllgaard-lejren
IMAF Denmark er en organisation, der organiserer forskellige japanske discipliner, herunder kendo i Danmark. Deres website findes her: http://imafdenmark.org/
IMAF har endnu ikke offentliggjort medlemsforeninger, der beskæftiger sig med kendo, enten fordi dette område stadigvæk står åbent eller også er dette forhold ikke offentliggjort endnu. Uanset om der i øjeblikket er medlemmer eller ej, er det et faktuelt forhold, at IMAF Denmark er en organisation, der ønsker at organiserer kendo i Danmark, helt i tråd med 'moderorganisationen' i Japan, kilde: http://www.imaf.com/kendo.html
I Wiki-artiklen gives der oplysning om, at IMAF Denmark i øjeblikket erhverver medlemmer, hvis denne OPLYSNING skulle opfattes som reklame, er jeg sikker på, at formuleringen kan ændres til noget mere spiseligt til ære for medlemmerne af 'Møllgaard-lejren'. - Kontoreg 29. apr 2011, 01:47 (CEST)

Kære Kontoreg Sagt i al respekt, så giver det jo ingen mening, at tilskrive en organisation som ingen medlemmer har i Danmark og mig bekendt heller ikke i Europa, samme vægt, som en der har. Som du selv så udemærket skriver så bør "Artiklen skrives færdig af personer, som har forstand på den moderne kendo efter 1868." jvf. første paragraf i artikelhistorikken. Jeg kan se at du er en flittig bidragyder på artiklen om kendo før meiji osv. Lad os fokusere vores kompetencer der hvor vi gør mest gavn. Bedste og varmeste hilsener--General Stærk 2. maj 2011, 21:01 (CEST)[svar]

Til Møllgaard-lejren
Artiklen beskriver som bekendt den moderne kendo, der bliver organiseret af to internationale forbund, nemlig IMAF og FIK. Artiklen ligger derfor op til en sammenligning mellem disse to forbund. I forlængelse af dette, er det derfor naturligt at trække en sammenligning til det nationale niveau i Danmark. Forbundet 'IMAF Denmark' organiserer kendo jævnfør konceptet for IMAF, men der eksisterer åbenbart ingen sportsforeninger i Danmark, der træner kendo i deres regi. Jeg konstaterer, at denne oplysning er beskrevet neutralt i artiklen, således at sammenligningen mellem FIK og IMAF sker helt ned til det nationale niveau - hverken mere eller mindre. - Kontoreg 3. maj 2011, 17:38 (CEST)

Kære Kontoreg Igen, sagt i al fredsommelighed, så er det noget formørket sludder, at en artikel om moderne kendo per def. ligger op til sammenligning. Artiklen bør beskrive kendo som den tager sig ud nu. Som moderne kendo tager sig ud nu, i Danmark, Europa og verden, er den organiseret af FIK, som fodbold er det af FIFA. Det er helt legitimt at, og måske sandsynligt, der på sigt vil være en anden spiller på banen i form af IMAF. Den tid den glæde. Men så længe IMAF i kendosammenhæng, kun er form uden indhold, bør de ikke vægtes på linje med en organisation som FIK. Desuden er din infantile insisteren på at beskrive dem du er uenig med, som en lejr, lidt trættende. Jeg er ikke i lejr med nogen, med mindre soberhed og redelighed tæller med. adieu, mon ami--General Stærk 4. maj 2011, 00:39 (CEST)[svar]

Kendo artikel[rediger kildetekst]

Hvorfor adskiller denne artikel om kendo sig så væsentligt fra kendo på andre sprog!?! Hvorfor findes der tre artikler på dansk wikipedia, der beskriver kendo, og ikke én enkelt, som det er tilfældet på andre versioner af wikipedia? Hvorfor er alle disse tre artikler om kendo gennemsyret af links enten til Dansk Traditionel Kendo Forbund eller artiklen om kendo før meiji-restaurationen? Som bruger af wikipedia græmmes jeg ved at læse artiklerne om kendo, der bærer tydeligt præg af særinteresser og manipulation af indholdet.

Lucifax 30. jan 2012, 11:38 (CET)

Kære Lucifax

Jeg kunne ikke være mere enig. Jeg har, forgæves, gentagne gange prøvet at trække denne artikel ud af forudindtagethedens hængedynd. Sagen er den, at Traditionelt Kendo Forbund, som er et sektligende foretagende, ledet af en falleret tidligere "alm. (moderne i deres sprogbrug)" kendoudøver, har sat sig for at forhindre enhver rationel tilgang til emnet. Sagen er jo den, at den alm./moderne kendo, ER kendo i enhver gængs sprogbrug. En analogi kunne være at man i en artikel om verdensreligionerne partout skulle behandle eks. Rosenkreuzerne på lige fod med Islam, Kristendom osv. Vi/man er nød til at foretage en afvejning. De bedste hilsener--General Stærk 31. jan 2012, 21:11 (CET)

Beskyttet igen[rediger kildetekst]

Diskuter her, indtil enighed, hvis muligt, kan opnås. Det andet sletten frem og tilbage nytter ikke noget. Knud Winckelmann 9. feb 2012, 23:52 (CET)

Og hvis parterne kunne tale pænt til og om hinanden, ville det hjælpe gevaldigt. Knud Winckelmann 9. feb 2012, 23:59 (CET)

Kære Kontoreg,

Jeg håber du har lyst til at være med til at starte et nyt kapitel i vores kommunikation, præget af mindre nid. Det vil jeg i hvertfald bestræbe mig på. Det ville være dejligt om vi kunne respektere hinandens fortolkninger af hvad kendo er for en størrelse. Førnævnte er i høj grad møntet på mig selv.

Mvh.--General Stærk (diskussion) 19. apr 2012, 22:42 (CEST)