Diskussion:Ko Yong-hui

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Feminisme Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Kvinder, et forsøg på at koordinere oprettelsen af kvinde- og feminisme-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Billede savnes[rediger kildetekst]

Hvorfor kan vi ikke få et billede på dansk wiki, når det findes på flere andre wikier? Rmir2 (diskussion) 24. jan 2018, 19:03 (CET)

@Rmir2: Såvidt jeg kan se er der billeder på en og ru wikipedia og ingen af dem er under fri licens, drfor kan de ikke overføres til commons, hvor vi henter billeder fra. Se en:File:Ko Yong-hui portrait.jpg#Licensing og ru:Файл:Koh Young Hee.jpg#Краткое описание. mvh Per (PerV) (diskussion) 24. jan 2018, 20:03 (CET)
OK, men det er da ærgerligt, at der ikke findes et eneste billede, vi kan bruge. Rmir2 (diskussion) 24. jan 2018, 20:04 (CET)
Tålmodighed er en dyd, så du må nok vente 75 år Face-smile.svg, så er de vist frie! mvh Per (PerV) (diskussion) 24. jan 2018, 20:13 (CET)