Diskussion:Kulørbar

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ved ikke hvad der er med det eksterne link, men jeg fik en advarsel om at den indeholdte en trojansk hest. --Hejsa 31. maj 2009, 18:37 (CEST)[svar]

Hmm... min antivirus siger ikke noget? --Masz (diskussion) 31. maj 2009, 19:04 (CEST)[svar]

Sletningsforslag: Kulørbar

Se evt. på Wikipedia:Sletningsforslag

Jeg synes denne artikel skal Slettes, da indholdet kun er:

Citat

Kulørbar er en natklub, beliggende i København, ved Gothersgade.

På baren er der også en udvidet og intim cocktail bar ved navn TopDollar.


Citat

samt deres besøgsregler. Det er langt fra relevant for Wikipedia.

mvh Christian Giersing [ disk + bidrag + e-mail ] 1. sep 2009, 20:35 (CEST)

  • Slet - Skal slettes meget hurtigt... --Pusleogpixi 1. sep 2009, 20:47 (CEST)  Kommentar - hvis der kommer lidt gods på, med noget tekst fra de mangle hits.. så er jeg villig til at beholde. --Pusleogpixi 3. sep 2009, 00:44 (CEST)
  • Slet - Wiki er ikke en reklameavis. --Staunited 1. sep 2009, 21:18 (CEST)
  • Slet Neutral - Hmm, det kunne da være, at man skulle frekventere stedet på et senere tidspunkt... Venligst Harne 1. sep 2009, 21:25 (CEST)
  • Behold - Jeg mener bestemt at denne bar er notabel, lige så vel som så mange andre er det - men jeg er enig i, at den dels er ret kort nu, men de der besøgsregler måtte altså ud. --Brandsen 1. sep 2009, 21:38 (CEST)
  • Behold - Hvorfor er det lige, at Kulørbar skal slettes ? Kategorien Natklubber i Danmark indeholder en hel del artikler om natklubber som sikkert er lige så notable (eller måske ikke notable) som Kulørbar. Skal man sige noget pænt om artiklen om Kulørbar, så står der faktisk mere i den artikel end i mange af de andre. Vi kan jo selvfølgelig også gå i gang med at slette alle natklubberne i førnævnte kategori, men vi skal ikke nødvendigvis slette alt, som vi ikke lige bryder os om ved første øjekast. De 10 regler er ikke noget specielt, og bør slettes, men jeg kan egentlig ikke se, at der er specielt tungtvejende grunde til at slette denne natklub og lade de øvrige i kategorien stå. - Og jeg synes egentlig, at der bør være plads til skrive (også) om natklubber på Wikipedia. --Pugilist 1. sep 2009, 21:48 (CEST)
  •  Kommentar - nu kan jeg se i ovennævnte kategori at det primært er såkaldte "natklubber" fra København der er repræsenteret - hvoraf de fleste er alt for korte. Hvor ligger grænsen (hvis der er en) for hvad man kan oprette her i den kategori. Hvad gør vi hvis en eller anden ungersvend begynder at oprette samtlige store og små provins diskoteker der findes i hele det vestjyske område, på samme måde med 12-15 ord og ikke andet. Folk i eks. Kjellerup vil måske syntes at Møllekroen i deres by er ligeså vigtig som et disko-dasko i København. - og hvad med de mange diskoteker der er med i Buddy Holly eller Crazy Daisy kæderne? De er alle lokale og selvstændige forretninger, som blot er med i en overordnet indkøbskæde. - eller hvad med de mange caféer der hver tors-lør kalder stedet et diskotek, fordi naboens søn står og vender nogle plader. Skal de også med? - eller hvad med bodegaer der har åbent 7 dage om ugen med en lokal spillemand på guitar og har flere kunder i løbet af ugen, end et disko har på deres 3 primære dage? Alt Det Bedste fra --Pusleogpixi 1. sep 2009, 23:40 (CEST)
  •  Kommentar Hvis et sted har tilstrækkelig notabilitet, vil det have været omtalt andre steder. Jeg tror ikke, det er ret mange med et minimum af kendskab til nattelivet i København, der ikke har hørt om Krasnapolsky, Discotek IN og Rust (natklub) - og derfor skal vi selvfølgelig have de artikler. Jeg vil ikke mene, at enkelte Buddy Holly-diskoteker kan være notable, al den stund at de blot er en del af en kæde - men et diskotek som Kulørbar, der i sin indretning skiller sig ud fra mængden, som er et sted folk taler om, og som immervæk har flere tusinde hits på Google må være i orden. --Brandsen 1. sep 2009, 23:47 (CEST)
Konklusion:
Der er ikke konsensus om at slette artiklen.--Brandsen 21. sep 2009, 19:32 (CEST)